Sistem Toplama

olumculnuke
25-04-2010, 17:06   |  #1  
olumculnuke avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
250 mesaj

Merhaba arkadaşlar ben daha öncede Pc topluyorum diye konu açtım phenom ıı x4 965 Be almıştım onu aldıktan sonra phenom ıı x6 lar çıktı bende o sistemi arkadaşıma aldım fiyata sattım şimdi bütçem 3100 TL ben bu sistemle yüksek detaylarda oyun oynamak istiyorum bunun için işlemciden ötürü ekran kartı önemliymiş bundan dolayı ben AI HD 5970 almayı düşünüyorum (Sizce uygunmu) 550 TL sine de Phenom II x6 1090T BE almayı düşünüyorum ama işlemci fazlamı abartı olur sıkıştırma photoshop veya autocat gibi programlar kullanmyorum oyun internet ve bazen diğer programlarla uğraşabilirim ben birden çok işlemi aynı anda yapmayı , ve beklemeyi sevmeyen tiplerdenim.Onun için kaç gb lik bir ram yeter bana :) ve buna uygun yeni 8++ yonga setli iyi bir anakart lazım bunun için aklımda Gigabyte 890FXA-UD7 anakartı var ama daha çıkmadı ve fiyatıda belli değil bana aşırımı kaçar? ve Full hd oyunlarda iyi performans verebilecek bir monitor ile güzel görünümlü bir kasa PSU bana yetecek kadar.Size danışşmadan bir şeyler almak istemedim.Ve bir DVD-CD RW Blue-Ray a gerek yok.ve HDD için sata III almayı planlıyorum geleceğe yönelik ve hızlı :) extra olarak oyun için klavye ve mouse istiyorum.Bu fiyata fazlamı şey istedim? Sizin sistem önerilerinizi ve yorumlarınızı (BU ANLATTIKLARIMA YÖNELİK) Bekliyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin saygılarla chip üyeleri :) haa son olarak bu sistemi 10 Mayıs gibi alacağım o zamana fiyatlar nasıl olur ve o zamana kadar neler çıkar ona göre bekliyorum :) <

Son Düzenleme: olumculnuke ~ 25 Nisan 2010 17:07
olumculnuke
25-04-2010, 18:19   |  #2  
olumculnuke avatarı
OP Yıllanmış Üye
250 mesaj

hiç yorum yokmu ?

olumculnuke
25-04-2010, 18:54   |  #3  
olumculnuke avatarı
OP Yıllanmış Üye
250 mesaj

Yaa acaba bilerekmi cevap vermiyorsunuz konu 2. sayfaya 15 dk içinde gidiyor cevap yazmasam konu silince maşallah herkeze cevap yazıyorsunuz ben bu bölümün amacının Sistem toplayanalara yardım etmek olduğunu sanıyordum bu son orumum cevap yazmassanız bış vericem :)

heatblast
25-04-2010, 18:59   |  #4  
Yıllanmış Üye
2,260 mesaj

ekran kartı olarak gtx480'nide düşünebilirsin
harddisk olarak sata 2 al çünkü sata 3'lerden şimdilik hızlı
anakart sata 2/ sata 3 olsun ve usb 3,0 al ileriye yönelik
ram olarak 4 gb'lik 2 kit alıp 8 gb olarak kullanabilirsin