sistem yapılandırması

HPQ-User
24-07-2009, 20:17   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

gaya sormuş:
bilgisayarım açıldığında arka planda çalışan yazılımlar yüzünden epeyce bir süre işlem yapamıyorum. en basitinden msn ni iptal etmek istedim. sistem yapılandırmalarından başlangıç sekmesinden ilgili kutunun işaretini kaldırdım. tamam dedim. bilgisayar yeniden başlatmamı söyledi . onu yaptım. tekrar açıldığında ise bir uyarı geldi. kutuyu işaretleyip tamam diyince beni tekrar sistem yapılandırma penceresine götürüyor. sonuç olarak yaptığım deşiklikler uygulanmıyor. normal başlangıcı seçmediğim sürece aynı şeyler devam ediyor her açılışta aynı mesaj geliyor. normal başlangıcı seçersemde eski hale dönüyo yani msn açılıyo her açılışta. ne yapmam gerekiyor???

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
tam bilmiyorum!!

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.12) Gecko/2009070611 Firefox/3.0.12

MystCrose
24-07-2009, 20:21   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
203 mesaj

eğer sorun sadece msn se sunu yaparsan sorunun hallolucaktır messengeri aç önce araçlar çubuğuna tıklayıp seçenekler de ordan genel diyerek ordan baştan ilk seçeneği kaldır ve sistemi yeniden basşlat kolay gelsin

Süleyman.
25-07-2009, 00:05   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

O çıkan kutuda "Bu pencereyi bir daha gösterme" gibi bir seçenek olması lazım. Onu işaretleyin.

Ayrıca "Sistem Yapılandırması" başlangıç sekmesinden Messenger'ı kaldırsanız dahi o gene başlangıçta çalışmaya devam ediyor. Yukarıda açıklandığı şekilde Messenger içinden yapmanız gerekiyor. Fakat o ayar, Araçlar > Seçenekler > Oturum Aç, menüsünde olması lazım.

Craterus
25-07-2009, 17:04   |  #4  
Yıllanmış Üye
881 mesaj
Alıntı: Myst Crose  
eğer sorun sadece msn se sunu yaparsan sorunun hallolucaktır messengeri aç önce araçlar çubuğuna tıklayıp seçenekler de ordan genel diyerek ordan baştan ilk seçeneği kaldır ve sistemi yeniden basşlat kolay

bu yöntem en basiti yalnız oturum aç kısmından yapacaksınız o tik orada bendeki son sürüm eski sürümde olabiliri sizinki o zaman arkadaşın dediğini yapın

Mustafa@PC
25-07-2009, 17:08   |  #5  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

Sistem yapılandırılmasının uyarı ekranında Süleyman'ın da dediği gibi Bu uyarıyı bir daha gösterme gibi bir seçenek  olması lazım onun kutucuğunu işaretleyin.

Craterus
25-07-2009, 17:12   |  #6  
Yıllanmış Üye
881 mesaj
Alıntı: Mustafa@PC  
Sistem yapılandırılmasının uyarı ekranında Süleyman'ın da dediği gibi Bu uyarıyı bir daha gösterme gibi bir seçenek  olması lazım onun kutucuğunu işaretleyin.

o kutucuğuda işaretmeke kar etmiyor mesaangerın kendi konsolundan yukarıda dediğim gibi tiki kaldırmazsanız o kendini hep başlatıyor kendim bizzat denedim sistem kendini yeniliyor o zaman iki taraftanda işlemi yapmak lazım