arkadaşlar şu ara elime 700ytl geçti monitör hariç bir pc toplamam gerekiyor. daha önceden uyumsuz bir bilgisayar topladığım için ince eleyip sık dokuyorum.oyun oynamak amaçlı bir sistem arıyorum.amd işlemci ve ekran kartı olarak ati olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum
sistem yardım
700YTL'ye cok ahım şahım bır sey olmaz. Elındekı eskı parçaları satıp ustune para koyarsan olur
Bu kadar kısabıldım. Ama dedıgım gıbı cok ahım şahım bır sey olmaz.
Borga-x700YTL'ye cok ahım şahım bır sey olmaz. Elındekı eskı parçaları satıp ustune para koyarsandoğru söylüyorsun ama bir arkadaşım şu parçaları aldı
amd athlon 64 3600+ x2 dual c
gigabyte m55s-s3 nforce 550am
sapphire x1950gt ddr3 avivo 2
asus ta 951 350w
seagete 160gb 7200rpm 8mb sata
creative sbs370 2.1 silver
samsung sh-s230b 20x sata
microsoft sb2 00038 siyah set
twinmos 2x512 ram 800 mhz
toplam fiyatı 820 ytl bende bu fiyata çıkabilirim
Arkadaşının sistem şimdilik iyi ama uzun vadede yetersiz kalacak bir PC özellikle bu dönemde DX10 desteği olmayan bi ekran kartına para yatırmak anlamsız olur...Borga güzel bi sistem toplamış sadece o RAM yerine 2 tane 1 GB Kingston yada Veritech RAM alırsan daha ucuz olur.Ordan aldığın parayla işlemciyi arttırabilirsin hatta işlemciyi değil ekran kartını biraz arttırabilirsin Palit in 2600XT çip setli ve 512 MB bellekli bu karttan daha iyi bi kartı daha var bence sen ona ver parayı ram e yatıracağına...
Kıngston ran 155 dolar geıl 129 dolar dıkkatını cekerim....ve 800 MHz. http://www.gigatek.com.tr/oem.php?kat=47
bu sıstemdekı ekran kartı 1950 ATI Dx9'ların babasından ama Dx10'da çakılır kalır. Arkadaşın sısteme bır tane dx10'lu ekran kartı ve 1gb ram alsın onu 1 sene daha götürür.
->RAM i veritech alınarak fiyat ortalama --> 40ytl düşüebilir.
->psu 400w fazlasıyla yeter, 430w a sahip thermaltake kasa alman yeterli. --> 60 ytl düşer
-> ...
arkadaşlar önerilerinizi aldım ama benim endişem uyumluluk sorunu bir önceki pc.im pentium 4 ,256 mb ram ,gforce fx5200 idi ama celeron olan bir arkadaşım benimkine nal toplatıyordu sistem uyumluluğundan anlayan arkadaşların mesajlarını bekliyorum bu fiyat 800 e kadar çıktı yinede ilgilenen arkadaşlara tşk