ben ekran kartının cozum olacagını dusunmuyorum yavas yavas ılk anakart sonra ıslemcı sonra ekran kartını degıstırmeyı dusunuyorum.ıslemcımle anakartı alalı 4 sene felan olmustur. cıkan parcalarıda satarım oda yenı parcalara katkımantıklı düşünüyorsun. bütçeni bilmiyorum ama önerim şöyle z 87 anakart i5 4440 işlemci gtx 770 ekran kartı soğutucun vardı sanırım bunlar biraz masraflı olur ama zevkli oyun için göturur seni 2-3 yıl sonra ekran kartı takviyesi yaparsın digerleri uzun sure giderSon Düzenleme: KingXerses ~ 01 Mart 2014 15:48
Sistem yenilenmesi önerileri
- 1
- 2
http://www.youtube.com/watch?v=c-28MeyRsV8
http://www.youtube.com/watch?v=A3KrLfs3GlQ
bu incelemeler de yardımcı olabilir belki sana
Aslında HD 5970 özellik olarak gtx 780 den bile iyi bir kart texel rate / pixel rate olarak tabi ancak oyun performansı vs sorunlu bir model kartı değiştirirsen oyunlar iyi bir seviyede oynanabilir bence .
başkan bunu alırım 3 sene gıder heralde daha sonra ıslemcıde amd gecıp anakartıda aynı anda degıstırırım bır kac ay sonraİşlemci değiştirmene gerek yok i7 kullanıyorsun kardeş. Ama ekran kartı yenileyebilirsin eskisini de satmak lazım elinde kalmasın. Belki 2-3 sene sonra şu anda darboğaz olacağını düşünmüyorum.Son Düzenleme: DiamondMines ~ 01 Mart 2014 18:13
İşlemci değiştirmene gerek yok i7 kullanıyorsun kardeş. Ama ekran kartı yenileyebilirsin eskisini de satmak lazım elinde kalmasın. Belki 2-3 sene sonra şu anda darboğaz olacağını düşünmüyorum.aynen gtx780 yada r290 felan dusunuyorum haftaya hafta sonu bu ekran kartlarından bırını alır takarım 3-4 ay sonra da anakart ile işlemci alırım
Son Düzenleme: edim_king ~ 01 Mart 2014 20:34
Anakart ve işlemci değiştirmene gerek yok zaten potansiyeli halen yüksek. Ekran kartını da GTX 780 veya R9 290X alacaksan referans kartı olmasın tamamdır. Güle güle kullan. %30 indirimi kaçırma yarın al.aynen gtx780 yada r290 felan dusunuyorum haftaya hafta sonu bu ekran kartlarından bırını alır takarım 3-4 ay sonra da anakart ile işlemci alırı
yine 14oo tl kıyacam paraya :S http://www.vatanbilgisayar.com/e ... ils.aspx?I_ID=71518Zotac önermiyorum. Zaten stokda yok gibi. ASUS veya MSI tercih et.
ustadım seç birtane gidip alıcam bunaldım abi :)Bunlardan birini al:
MSI GTX780 Twin Frozr GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
ASUS GTX780 DirectCU II GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
asus u alırım aldıgımda fps degerlerın ıyenıden atarım bakalım 1500 e neler degıscek :D hep tuzak hep :D aha :D
asus u alırım aldıgımda fps degerlerın ıyenıden atarım bakalım 1500 e neler degıscek :D hep tuzak hep :D aha :Aynen öyle. İstersen gtx 770 veya 280x tercih et sana pahalı gpu aldırmaya çalışmıyoruz ama iyilerinden tavsiye ettik napalım pahalı oluyor gereği varmı oyun ayarlarına bağlı.
bir anda yuksek mıktarda para harcamaktan korkuyorum bırkac ayda bır alırım parcaları ınsan ust sevıye topladımı bırkez dewamını ıstıyor hep hd5970 1400 tl verdıgım dun gıbı aklımda :)Aynen öyle. İstersen gtx 770 veya 280x tercih et sana pahalı gpu aldırmaya çalışmıyoruz ama iyilerinden tavsiye ettik napalım pahalı oluyor gereği varmı oyun ayarlarına bağlı.
- 1
- 2