arkadaşlar ben de 2 senelik pc var.Biraz takviye yaptım (ekran kartı,ram vs.).Özellikleri imzamda yazıyor.Sizce bu pcye daha ne kadar parça ekleyebilirim?Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Sistem yükseltme
önerin için teşekkürler arkadaşım
Eh yetmiş komple sitemi yenilemedikten sonra gerekleri yapmışsınız.Keşke ram hızları yüksek olsaydı en azından ddr2, anakart desteklemiyorsa oda değiştirilrek sistem daha sağlıklı oluşturulabilinirmiş lakin b sistem iin gerekenleri yapmışsınız.
peki güç kaynağı alsam daha iyi olmaz mı bu aralar fazla resetlenme problemi yaşıyorum da
Five-Techpeki güç kaynağı alsam daha iyi olmaz mı bu aralar fazla resetlenme problemi yaşıyorum dabu sorun sıcaklardanda olabilir..
Eger soguk havalarda reset yemıyorsan Reborn'un dedıgı gıbı sıcaklardan. Ama o sısteme 350W tam sınır gibi duruyor. Yenı sıstem toplayacagın zaman 550 veya 600W'lıktan aşagısını alma zaten
Borga dediğin gibi soguk havalarda da reset atabiliyor..
Aynı sisteme sahibim sadece ekran kartım daha düşük.
350 watt power ile gerçekten o sisteme yetmiyor. Bunu kendim gördüm ,
En son bir elektrik kesintisi sonrası power sizlere ömür hazır böyle olmuşken gidip 450 watt power aldım o gun bugundür. Hiçbir şekilde ne mavi ekran , ne reset hiçbir sorun yok. PC' de en büyük etkenlerden biri aslında power ne kadar kıyıda köşede olsa bile bunu en iyi yazayanlar 1 de uzmanlar bilir.