S.a Bilgisayarı açtıktan sonar 10 dakika geçmeden bilgisayar donuyor sadece fare haraket ediyor o da yavaş yavaş iniyor rest atmak zorunda kalıyorum . Rest attıktan sonrada yine böyle oluyor .Hep rest hep rest nereye kadar ? Allah rızası için yardım edin ya.. acaba fandan kaynaklanıyor olabilirmi ? speedfan programını indirdim 10 dakika sonra CPU sıcaklığı 45 derece ve 45 derecedede bilgisayar dondu bilgisayar oynamaz hale geldim..
sistemde ağırlık ve restart sorunu
Sistem özelliklerini işlemtim sistemini masaüstümü laptop mu ayrıca güç kaynagını ve antivürüsünü yazarmısın lütfen.
Masaüstü 2.20 GHz 3.00 Ram Antivirüs kullanmıyorum. 32 BİT işletim sistemim var.AMD ATHLON 64 PROCESSOR 3500+
Masaüstü 2.20 GHz 3.00 Ram Antivirüs kullanmıyorum. 32 BİT işletim sistemim var.AMD ATHLON 64 PROCESSOR 3500+Fan temizligi sistem temizliginden anlıyormusun yani temizlik yaptımı.Format çektikten sonra yine aynı şeyler oluyormu.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (247336) ~ 21 Aralık 2012 14:19
Fan temizliğinden biraz anlıyorum. İlk önce bende formatı düşündüm fakat formatın işe yarayıp yaramicağından şüpheliyim
Bence bir daha düşün at format.
10 dakka önce virüs taraması yaptım ve bilgisayar onarım programlarınıda kullandım biraz önce yine restledi..Format bu sorunu ortadan kaldıracakmı acaba ? sorun fanda olamazmı ?
10 dakka önce virüs taraması yaptım ve bilgisayar onarım programlarınıda kullandım biraz önce yine restledi..Format bu sorunu ortadan kaldıracakmı acaba ? sorun fanda olamazmı ?Asıl bilgisayara zarar veren sistemi bu hale getiren antivürüsler boosterler pc malvere falan filan defans.
Ccleaner bile sisteme zarar verebilir.O yüzden butür şeyleri kullanma.Kullanıcaksanda imaj al imajın içinde antivürüs olmasın sorun olunca geri getir.
10 dakka önce virüs taraması yaptım ve bilgisayar onarım programlarınıda kullandım biraz önce yine restledi..Format bu sorunu ortadan kaldıracakmı acaba ? sorun fanda olamazmı ?Speedfandan sonra oldu ise speedfan üzerinde durmalısın
Biosu sıfırla sonra default et Speedfanın ayarlarındna defaulta çekebiliren çek veya önceki ayarları biliyorsan düzenle.