Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler benim sisteme göre iyi bir antivirüs programı arıyorum her zaman en güvenli olmasını istiyorm ama hangisi alacağıma karar veremedim sistemim intel core2 duo 2 ghz 2gb ram 128 vga 738 paylaşılablir 160 gb hdd buna göre bi program olursa sevinirim os:vista home promium yardımlarıız için teşekkürler
sisteme göre iyi bir antivirüs programı arıyorum
şunu söyleyim önerdiğimiz antivirüslerin ilk önce demolarını kur sistemine bence.nedenmi cevabı basit kaspersky,nod32,vede panda antivirüs yazılımlarında yaşana problemlerin nedeni anakart bioslarıdır.eğer anormal şekilde makinayı kasıp bayarsa dediğimiz antivirüsler anakartının biosunu güncelle ve tekrar kur dene ondan sonra al lisansını çöpe gitmesin paran
benim tavsiyem sana panda internetsecurity yada panda titanium ikiside çok güzel vede rahat kullanımı karantina özelliğinin olmayışı geniş teknik desteği bilinmeyen bir tehdit sisteminde belirdiğinde uyarıp karantina konsolu aracılığı ile karşı serverine gönderip en geç 24 saat içinde virüs için yollanan fix ve diğer yazılım güncellemeleri ile gayet iyi bir yazılım.
diğerlerinde yaşayacağın en büyük sorun karantina yapıyorlar olur olmaz herşeyi.diğer soruna gelince gerek kaspersky gerekse nod32'de aktif sistem dosyalarındaki virüsleri güvenli kipi açmadan asla temizleyememeleridir.panda antivirüs yazılımlarında bu tip sorunların hiçbirini yaşamassın.bazıları karantina yapıyor diyecek ama 2008'i kullanana kaç kişi var onu sormak lazım kendilerine önce.
panda senin sistemini kasmayacaktır.daha dün bir trojen yedim ama tanımıyordu panda devredışı bıraktı virüs buna rağmen truprevent teknolojisi sayesinde bilinmeyen tehdit deyip zararlı kodu paket yapıp karşıya yolladı orjinalininde yapısını değiştirdikten sonra restart attı ve sistem eski haline döndü.sabahta güncelleme dosyasını yolladılar mailime şimdide tanıyor.
black_floodşunu söyleyim önerdiğimiz antivirüslerin ilk önce demolarını kur sistemine bence.nedenmi cevabı basit kaspersky,nod32,vede panda antivirüs yazılımlarında yaşana problemlerin nedeni anakart bioslarıdır.eğer anormal şekilde makinayı kasıp bayarsa dediğimiz antivirüsler anakartının biosunu güncelle ve tekrar kur dene ondan sonra al lisansını çöpe gitmesin paranİndirmek isterdim ama kota boğaza dayanmış inş. Aralıkta kis8 ile indiririm:)benim tavsiyem sana panda internetsecurity yada panda titanium ikiside çok güzel vede rahat kullanımı karantina özelliğinin olmayışı geniş teknik desteği bilinmeyen bir tehdit sisteminde belirdiğinde uyarıp karantina konsolu aracılığı ile karşı serverine gönderip en geç 24 saat içinde virüs için yollanan fix ve diğer yazılım güncellemeleri ile gayet iyi bir yazılım.
diğerlerinde yaşayacağın en büyük sorun karantina yapıyorlar olur olmaz herşeyi.diğer soruna gelince gerek kaspersky gerekse nod32'de aktif sistem dosyalarındaki virüsleri güvenli kipi açmadan asla temizleyememeleridir.panda antivirüs yazılımlarında bu tip sorunların hiçbirini yaşamassın.bazıları karantina yapıyor diyecek ama 2008'i kullanana kaç kişi var onu sormak lazım kendilerine önce.
panda senin sistemini kasmayacaktır.daha dün bir trojen yedim ama tanımıyordu panda devredışı bıraktı virüs buna rağmen truprevent teknolojisi sayesinde bilinmeyen tehdit deyip zararlı kodu paket yapıp karşıya yolladı orjinalininde yapısını değiştirdikten sonra restart attı ve sistem eski haline döndü.sabahta güncelleme dosyasını yolladılar mailime şimdide tanıyor.
Böyle bir sistemde tüm virüs programlarını rahatlıkla kullanabilirsin. Tam bir koruma istiyorsan Kaspersky kullan diyorum. Nod32 hiç bulaşma. Pandayı bilmiyorum onun için yorum yapmayacağım..
Sistemin ne kadar iyi olursa olsun. Diğerlerinden bariz bir üstünlük sağlamayan ve artı olarak bol miktarda RAM kullanan Panda'yı kullnamak pek mantıklı değil. Benim tavsiyem ESET Smart Security/NOD32 veya Kaspersky Internet Security/Anti-Virus 7.
Kaspersky Int.Sec derim tek geçerim
Borga-xKaspersky Int.Sec derim tek geçerimEski günleri hatırladım bir an
tuncabBize de söylesene:)Borga-xKaspersky Int.Sec derim tek geçerimEski günleri hatırladım bir an
dün trend micro yükledim gayet güzel bence deneme sürümünü kendi sitesinde downlaod edebilirsin
tuncabNeydı o gunler forumda mıllet bırbırını yerdi..Borga-xKaspersky Int.Sec derim tek geçerimEski günleri hatırladım bir an
Borga-xtuncabforumun altın çağlarıydı. birden özleyiverdim. ah ah...Neydı o gunler forumda mıllet bırbırını yerdi..Borga-xKaspersky Int.Sec derim tek geçerimEski günleri hatırladım bir an