selam arkadaşlar bilgisayarımdaki bazı programları yanlışlıkla kaldırdım ve sistemi geri yüklemeye çalışıyorum ama sistem geri yükleme tamamlanamadı diyor bilen varsa bi yardımcı olursanız
sistemi geri yükleme
Her seferinde mi bu hatayı veriyor.Başka bir tarihe geri yüklemeyi deneyin bir.
Merhaba,
Bilgisayarını güncel bir Anti-Virüs programıyla tarat. Eğer sorun çözülmezse Windows'u onar.
ewet her tarihte hata veriyor
kaspersky internet security 6,0 kullanıyorum her taramada güncelleme yapıyo
anladım olmuyor zaten teşekkür ederim arkadaşlar
Bu verdiğm pragramı googlede arat ve kur Acronis True Image Home v9.0.3677
bilgi sayarı geri alacağım diye uğraşma şu an geri alsan ikinci defa geri alamayacaksın san verdiğim programı kur bir deha formatla uğraşma yalnız programı pcyi yeni kurduğunda kur bu program bir yedekleme programdır kolay gelsin.
sorunu format atmadan halletmenin bir yolu yok mu arkadaşlar çok acil
Dostum yeni bir geri yükleme noktası oluştur ve bu noktaya geri dönmeye çalış. Eğer geri dönüyorsa Sistem Geri Yüklemede sorun yok demektir .Ancdak şunu söyleyeyim sistem geri yükleme silinen bazı dosyaları geri getirmez...
arkadaşım sistem geri yüklemeyi nasıl yapıyosun bilmiyorum ama sistem eri yüklemeye başlamadan önce sağ alt köşedeki saatin yanındaki çalışna bütün programları kapat.antivirüs dahil buna.daha sonra sistem geri yükleme yap.eğer hala olmuyosa pc açılırken f8 e bas güvenli moddan giriş yap.güvenli moddan girince zaten saatin yanındakiler açılmaz.eğer açılan varsa kapat sistem geri yüklemeyi bide öyle dene.bu arada sistem geri yükleme yaparsan sildiğin programlar çalışmayabilir.