Merhaba arkadaşlar.. Sistem yedeklememi harici harddiske yaptım. Çok fazla alan kapladığını gördüm. Pek anlamam ama acaba pc deki filmdir müzikitir yani C nin tamamını yedeklemiş olabilirmiyim.Yedekleme klasörüne girdiğimde bişey de görünmüyor.
Ayrıştırıp sadece sistem dosyalarını yedeklemek istiyorum. Harddiskteki yedeklemeyi dvd ye aktarmak istiyorum. Yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler..
sistemi harddiskten dvd ye aktarma acil yardım
arkadaşlar yok mu yardımcı olacak??
Ev kullanıcısı için sistemi yedekleme ve yedeği geri getirme süresini kabaca hesaplarsak, 3-5 Windows kurmalık bir süre ediyor zaten. Senede bir kez Windows bile kursanız aldığınız yedek işinize ancak 5 sene sonra yarar hale gelecek yani. Eh, 5 seneye de yeni yeni işletim sistemi sürümleri çıkacağından, hakikaten bir ev kullanıcısının oturup da uzun uzun yedek alması son derece anlamsız gözüküyor.
Bunun yerine filmlerinizi, oyunlarınızı, belgeler ve diğer ıvır zıvırlarınızı harici sabit sürücülere koyarsanız; olası bir sorunda şak diye tam format ile düzgün bir işletim sistemi kurulumu yapabilirsiniz. Yeni sistemin kurma süresi de en fazla 2-3 saatinizi alacaktır zaten (sürücüler ve servis paketleriyle birlikte).
Ev kullanıcısı için sistemi yedekleme ve yedeği geri getirme süresini kabaca hesaplarsak, 3-5 Windows kurmalık bir süre ediyor zaten. Senede bir kez Windows bile kursanız aldığınız yedek işinize ancak 5 sene sonra yarar hale gelecek yani. Eh, 5 seneye de yeni yeni işletim sistemi sürümleri çıkacağından, hakikaten bir ev kullanıcısının oturup da uzun uzun yedek alması son derece anlamsız gözüküyor.Ben derdimi tam anlatamadım sanırım. Bildiğim kadarıyla sistem yedeklemesine sadece 1 kere izin veriyor windows. Ve ben bu yedeklemeyi harici hdd 'ye yaptım. Burdan DVD 'ye aktarmak istiyorum. Sistemin herhangi bi nedenle çökemsi durumunda bu yedeklediğim sistemden faydalanmayacakmıyım. Yani format orjinal windows format cd si oluşturmak istiyorum. Ama bunu hdd ye yaptım ve dvd ye aktarmak istiyorum.Bunun yerine filmlerinizi, oyunlarınızı, belgeler ve diğer ıvır zıvırlarınızı harici sabit sürücülere koyarsanız; olası bir sorunda şak diye tam format ile düzgün bir işletim sistemi kurulumu yapabilirsiniz. Yeni sistemin kurma süresi de en fazla 2-3 saatinizi alacaktır zaten (sürücüler ve servis paketleriyle birlikte).