sistemim bu gta 5 bf3 gta4 crysis 2 farcry 3 kasmadan acarmı yalnız işlemcim fx6300 bursa fx6300 kalmadıgı için bunu koydum fx6300 alcam bu sistem beni ne kadar götürür
Sistemim Nasıl Hangi oyunlarda sorun yaşar
ups almanın hiç bir yararı olmaz sana.boşa harcama.ona o parayı vereceğine sisteme yatır.
zaten çoğu donanım bileşenlerinde akım koruma standart hale geldi
Ups esas başta alınması gereken bir şey üst üste elektirik gidip geldimi canına okuyor sistemin başta hdd yamuluyor zaten normal şartlarda kapanamıyan bir pc illa zarar görüyor koruma felan hava civa.
Ups esas başta alınması gereken bir şey üst üste elektirik gidip geldimi canına okuyor sistemin başta hdd yamuluyor zaten normal şartlarda kapanamıyan bir pc illa zarar görüyor koruma felan hava civa.ayda kaç kere elektrik kesintisi yaşıyorsun sen.
ayrıca sen line interactive olanların fiyatlarını biliyormusun.
ben sistemimi 3 seneden beri akım korumalı priz ile kullanıyorum.
zaten anakartların ve ekran kartlarının üzerinde akım koruma var.
artık eskisi gibi de voltaj dalgalanmaları yüzünden bileşenler bozulmuyor kolay kolay.
valla siz bilirsiniz bana göre ups tamamiyle gereksiz bir olay.
alın bir akım korumalı priz rahatınıza bakın.
Dostum burası türkiye eşşek zosurdukca elektirk gider çoğu yerde buda sistemin anasını ağlatan bir olay 2 tane hdd mi yedi benim bir 80 gb bir 1tb ayrıyeten lıne ınteractıve ler online lara göre daha ucuz pahallı olanlar online ups ler pc ye düzgün kapatmaya yetecek bir alet alınması yeterlidir .. Not : elektirkler gitti :D :D :Dayda kaç kere elektrik kesintisi yaşıyorsun sen.
ayrıca sen line interactive olanların fiyatlarını biliyormusun.
ben sistemimi 3 seneden beri akım korumalı priz ile kullanıyorum.
zaten anakartların ve ekran kartlarının üzerinde akım koruma var.
artık eskisi gibi de voltaj dalgalanmaları yüzünden bileşenler bozulmuyor kolay kolay.
valla siz bilirsiniz bana göre ups tamamiyle gereksiz bir olay.
alın bir akım korumalı priz rahatınıza bakın.
Son Düzenleme: okinkurt ~ 30 Mayıs 2013 18:38
Dostum burası türkiye eşşek zosurdukca elektirk gider çoğu yerde buda sistemin anasını ağlatan bir olay 2 tane hdd mi yedi benim bir 80 gb bir 1tb ayrıyeten lıne ınteractıve ler online lara göre daha ucuz pahallı olanlar online ups ler pc ye düzgün kapatmaya yetecek bir alet alınması yeterlidir .. Not : elektirkler gitti :D :D :UPS olayı mantıklı. Sonuçta yatırım var ortada.
ben iki defa ups almıştım.
ikiside 1 er sene dayandı.
şimdi kafamı duvarlara vuruyorum hatırladığımda.
sistemi korusun diye aldığım 2 adet ups arızalandı ama sistemim saat gibi çalışıyor.
herhalde bende tersi oldu sistem ups yi korudu :)
Ben bi kere aldım ama almadan biri uyardı 120 v mı ne alçaktım dedi bu patlar demedi deme az araştırdım hakkaten yetmeyecek gibi 2.el düşürdük bi yerden simdikini 400 e iş görüyor şükür yalnız masaya koyana kadar fıtık oldum 14 k.g :D
Ben bi kere aldım ama almadan biri uyardı 120 v mı ne alçaktım dedi bu patlar demedi deme az araştırdım hakkaten yetmeyecek gibi 2.el düşürdük bi yerden simdikini 400 e iş görüyor şükür yalnız masaya koyana kadar fıtık oldum 14 k.g :ya valla benim elimde 2 tane patladı yemin ederim.
2 sine toplam 600 tl para vermiştim.
yemin ediyorum enayi imişim ben.
Aynen hdd ler baya ucuzladı hatta fazla ucuzladı :D ups alınıcaksa baya bir para yığmak gerekli üst seviye pc ler için cünki cok güc çekiyorlar 800 tl lik aletler gerek 1000kva online vsvs tam güvenlik için .inan bana haklısın.
benim canım yandı başkasının yanmasın.
ya bozulanda hdd olsun be ustam.
nedir ki 150 tl ye 500 gb kralı var.
Aynen hdd ler baya ucuzladı hatta fazla ucuzladı :D ups alınıcaksa baya bir para yığmak gerekli üst seviye pc ler için cünki cok güc çekiyorlar 800 tl lik aletler gerek 1000kva online vsvs tam güvenlik için .aynen.
aslında eve bir tane regülatör al daha iyi değil mi acaba.
pek anlamam elektrik işlerinden o yüzden pek bilgim yoktur