Anakart: M61PE-S2P
İşlemci: AMD Phenom(tm) 9650 QUAD CORE 4 çekirdek
Ekran Kartı: Nivdia geforce Palit 9800gt green 1gb (256)bit
Ram:2gb kingston 800 mhz)
Ram:2gb kingston 800 mhz)
Hard Disc: 500 gb
Kasa: A open 300 wat psu
sistemim nasıl? sizce yorumlar
- 1
- 2
Çok güzel. Ekran kartı aynı fiyata daha iyisi alınabilirdi ama bu da güzel.
Oyun denedinmi hic?
Bu sisteme ne kadar ödedin veya ne kadar ödeyeceksin?
Ödemedim vardı ekran kartı ati hd 4650 di 890 tl almıştım 1 sene oldu
dogru arkadaşlar psu degiştiricem Bana psu önerebilirmisiniz 80 90 tl arası?
arkdaşlar cod black ops oynuyorum hiç kasmadan ayarlar fullde fakat biraz ilerliyorum http://yfrog.com/mgadszctvp oyun atıyor bu resimdeki gibi oluyor görüntüler veyatta pc donyo res atyom düzeliyo ? sorun psumu
Arkadaşlar cod 7 oynarken oyun atıyor ekran bögle oluyor psudanmı bu resimdeki arkadaşlar
Bana bi kaç psu örnek verebilirmisiniz fakat bütçem 100 tl
dediğim gibi 100TL lik psu dan hayır gelmez... sistemi riske attığına değmez o yüzden alıcaksan biraz fazla ver ama riske girme ;))
Everest Platinium 80+ 550Watt Psu125TL
High Power Absolute Power 550Watt 80+ Psu 141TL
bu ikisinden birisini seçebilirsin.. ama bence alıcaksan High Power alman daha iyi olur :D
ben 75 liraya benzer bir sisteme 500w Primecom marka bir power aldım taktım sessiz sorun yok 450w sürekli verebiliyor peak 500w bendeki sistem seninkinden biraz daha fazla güç isteyen bir sistem hemde
ama fsp saga II 500w high power 550w yada ocz fatality 550 w tavsiye edilen ve çoğu kişinin memnun kaldığı ürünler bütçe varsa bunlardanda alabilirsin...
abi osisteme 4gbram daha iyi olmazmıki cod resmini koyan arkadaş oyunu kendi masaüstü ayarlarına göre ayarla oyundan atınca masaüstü ayarlarına dönmemiş görüntü kalitesi düşmüş oyunu açtığında görüntü ayarları oyuna göre ayarlanır eğer oyun sağlıklı kapanmassa böyle ayarları boza bilir bide oyun altta çalışıyor gözüküyor ona basıp devam etmeyi dene.......
ben 75 liraya benzer bir sisteme 500w Primecom marka bir power aldım taktım sessiz sorun yok 450w sürekli verebiliyor peak 500w bendeki sistem seninkinden biraz daha fazla güç isteyen bir sistem hemde450 sürekli veremez heleki peak 500 ise.
ama fsp saga II 500w high power 550w yada ocz fatality 550 w tavsiye edilen ve çoğu kişinin memnun kaldığı ürünler bütçe varsa bunlardanda alabilirsin...
360 anca verir
Fsp saga II 500 watt alın siz.
450 sürekli veremez heleki peak 500 ise.gerekli ölçümleri yaptım kardeşim sorun yok bende tam anlamadım bana peak 500w o power dediler forumda belkide bu yorum yanlıştır peak 500 değildir bilemiyorum orasını ancak 400-450 rahat veriyor üzerindede çok sessiz Xilence firmasına ait 12 cm lik bir fan var... ses sorunuda yok
360 anca verir
total 500watt yazsa bile 408 verir. ancak 550watt +80 psu'lar 450 verir.
sürmenaj yazdıkların kesinlikle doğru ancak
+80 verimliliğin yüzde seksen "üstü" olduğunu gösterir ne kadar üstü olduğunu belirtmez elektronik sistemlerinde elbette iletim ve malzeme kayıpları olacaktır bu verimi düşürecektir ancak ne kadar düşürdüğü ölçümler yapılmadan belirlenemez
bahsettiğin değerler ölçüm sonrasında seriden alınan min değerler ancak üretim esnasında her üründen aynı kalite alınmaz seninde bildiğin gibi
bazen şanslı durumlar oluyor yaptığım ölçümler bunu gösteriyor en azından şimdilik...
ölçüm cihazımız çok hassas değildi ancak 400w üstü olduğuna eminim
neyse konuyu dağıtmayalım konu sahibi arkadaşım dediğim gibi bu power(primecom 500w) ucuz ve şimdilik memnunum ama paran var ise iyi bir marka tercih etmende önerilir...
arkadaşlar Biraz komik olucak fakat hiç bişi alayamadım dedişklerinizden ben şimdi kaç wat psu alıyım :) VE hangi model?=
- 1
- 2