Ya ssd kesin alacam simdilik 1 den falzaya gerek yok diyorum 120 gb istesem de dolduramam
Sistemim nasıl?
Tesekkurler su an evde degilim aksama bakacagim linklere simdi telefondan giriyorumLinkler düzeltildi.
Birçok soru sorsum o konularda da yardimci olabilir misiniz size zahmet içimde ukte kalsin istemiyorum çok önemli bu secim benim icinBir de yanlisim varsa duzelt telefondan girdigim icin mi oyle bilmiyorum ama linklerde sikinti var
1.bir de resim paylaşılmış 3 tane ssd vardı ben de öyle bir şeyler yapmalı mıyım?1.3 adet ssd yapmana gerek yok isteğe bağlı bir donanımdır ve pahalıdır :) Verdiğim sisteme fiyata göre eklemen için en altta ekledim para yeterse alabilirsin.2.oynayacağım oyun özellikle league of legends olacak bahsedilen donanım ve yazılımla mükemmel şekilde oynayabilir miyim?
3.internet kafede oynuyorum bazı bilgisayarlarda monitörler aynı olmasına rağmen 1920x1200 çözünürlükte farklı boyutta gösteriliyor ekran kartlarının değişik olmasından dolayı mı bu?
4.bir de transformice diye bir oyun oynuyorum adobe air ile kodlanmıştı hatırladığım kadarıyla bu sistemi zorlaması için aynı anda 1 milyon tane açılması lazım da şöyle bir sorum var onla ilgili de. Yine internet kafede bilgisyarlarda xp varken sorunsuz oynuyordum sonra bilgisayarları win7 yaptılar ve o küçücük oyun hafiften kasma yapmaya başladı bunun sebebi win7 nin kaçak yüklenmesi olabilir mi ve bende öyle bir şey olmaz değil mi?
5.monitör ne kadar büyük ve kaliteli olursa o kadar iyi maksimum grafiklere ihtiyacım var
6.sonra benim bildiğim kadarıyla bilgisayarda ses kartı ethernet kartı falan oluyordu onunla ilgili bir durum olacak mı?
bana yardımcı olursanız çok sevinirim eminim benim gibi bu yazıyı okuyan bir sürü kişi vardır sadece bana değil onlara da yardımcı oluyorsunuz sırf bunun için siteye üye oldum allah razı olsun sizden...2.Verilen sistemde rahatca açabilirsin.
3.Monitör ve Takılan kablodan fark yapar,Oyun ayarlarından farklılık gösterir.
4.O oyunu tam bilmiyorum ama şu transformers olanı diyorsan kasmaz.
5.Monitörün büyük olması kaliteli olduğu anlamına gelmez monitör büyüdükçe fiyatta artar o ihtimalle senin fiyatta artar :) Büyüdükçe kalitede artsın istersen ondada fiyat artar.
6.Ses kartı ve ethernet kartı onboard şekilde anakartda bulunuyor Harici bir Kart almak isterseniz size kalmış.
Uzun zamandır kafam karışık reel hayatımdan dolayı kusura bakmayın yanlış bilgilendirmeden dolayı. Bide şu sıralar sürekli nvidia kartlara bakıyorum incelemelerine falan. Aynı kapıya çıkıyor zaten kartları alırken hepsi SLI, Crossfire aparatı veriyor. Her neyse saol yinede :)
ACİL CEVAP BEKLİYORUM BİLGİSAYARCIM ARADI MSI ANAKARTI TEMİN EDEMEDİĞİNİ ETSEDE ÇOK UZUN SÜRECEĞİNİ SÖYLEDİ YERİNE
GIGABYTE GA-990FXA-UD3 SC-AM3+ AMD 990FX/SB950 SES LAN SATA DDR3 anakartı öneriyor?
Internette biraz araştırma yaptım ve bu anakartın daha iyi olduğu kanısına vardım. O.C'ta çok iyi sonuçlar veriyormuş MSI dan filan.
Arayıp tamam bu olsun dedim umarım yanlış bir seçim olmaz... :/
ACİL CEVAP BEKLİYORUM BİLGİSAYARCIM ARADI MSI ANAKARTI TEMİN EDEMEDİĞİNİ ETSEDE ÇOK UZUN SÜRECEĞİNİ SÖYLEDİ YERİNESağlam anakart alabilirsin.
GIGABYTE GA-990FXA-UD3 SC-AM3+ AMD 990FX/SB950 SES LAN SATA DDR3 anakartı öneriyor?
Acil yine sorun ekran kartı ASUS hd7970 bulunamıyor piyasada anca 1 2 hafta süre veriyorlar şuan hazır olarak powercolor hd7970 var sizce asusla aralarında fark var mıdır ve cfx destekli midir aynı performansı alır miyim
Hocam bu Powercolor HD 7970 Vortex 2 var o nasıl acaba?
Hocam afedersiniz ASUS HD7970 Top edition yok Ama Asus HD7970 var bu Top edition farkı nedir acaba?
Hocam afedersiniz ASUS HD7970 Top edition yok Ama Asus HD7970 var bu Top edition farkı nedir acaba?Top mop olaylarını bende anlamadım, bazılarının çekirdek hızları ile oynanmış ama 2 FPS fark görürsün. Matrix modeli bulursan olabilir. MSI HD7970 yok mu? Bunlar yoksa Sapphire kökle.Son Düzenleme: DiamondMines ~ 04 Nisan 2013 13:11