SİSTEMİM DUAL CORE E5300 2.6 GHZ
NVİDİA GEFORCE 9400GT EKRAN KARTI
2 GB DDR2 BELLEK
FOXCONN G31 EXPRESS CHIPSET
320 GB SAMSUN 3.5" HDD
ACABA PİYASADAKİ HANGİ OYUNLARI KALDIRIR BEN DAHA ÇOK GTA4 TARZI OYUNLARI SEVİYORUM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
sistemim ne kadar iyi
Şimdiki oyunların tümünü kaldırır ama fullde oynayamazsın grafikleri kısarsan biraz rahat oynarsın.
Nfs Undergrand 2 güzeldir...şimdi yeni bir oyun çıktı gta4 ü solladı geçti ama adını hatırlamıyorum nividanın en son ekran ile çalışıyor diğerlerinde çalışmıyor efektler muhteşem ötesi oyun toplam boyutu 45 gb olması lazım bu işlem kaldırmaz ama ben ek bilgi olsun diye verdim....
oyunlardaki en önemli şeylerden biri ekran kartıdır benim pc 1gb ram 256 mb gta oynardım arada bir kasardı
bence sistem gayet iyi ha 800*600 de oynamışsın ha 1920*1200 de oynamışsın örnk GTA IV her ikisindede aynı ben GTA IV de her iki çözünürlükte de aynı zevki veriyor
PEKİ İŞLEMCİMİ BİR BİLGİSAYARCIYA İKİNCİ EL OLARAK KULLANSINLAR DİYE SATSAM YENİ SAĞLAM BİR İŞLEMCİ ALMAYA KALKSAM NE KADAR BİR MİKTARI GÖZDEN ÇIKARMAM GEREKİR AMA 200-2500 TL Yİ GEÇMEMELİ... AYNISI EK
KARTIM İÇİNDE GEÇERLİ...ZATEN SİSTEM YAZIYOR ÜSTTE...
45 gb oyun mu olur ya anlaşılan son oyunlarının iğrençliğini bastırmak için abartmışlar oysaki oyunda 2. en önemli şey her sistem ihtiyacını olabildiğince düşük tutmaktır.Bu konuda oldukca kötü sanırım ben oynayabilirim ama nfs ekibinde birilerinin gitmesi gerekiyor..
Sistemin doğru söylemek gerekirse oyun anlamında Giriş seviyesi.
Ancak 250 TL ye en az HD 4670(Tabi yanında 400 watt PSU) alarak düzeltebilirsin.
Ben de tam olarak hatılamıyorum ama boyutu baya bi yüksekti ama oyunu görseniz.Zaten maksimum performans istiyor oyun.Ben bi teknoloji fuarında görmüştüm oyunu fiyatı oldukça yüksekti özel bir haddikle birlikte variyorlardı oyunu... :D
Nfs Undergrand 2 güzeldir...şimdi yeni bir oyun çıktı gta4 ü solladı geçti ama adını hatırlamıyorum nividanın en son ekran ile çalışıyor diğerlerinde çalışmıyor efektler muhteşem ötesi oyun toplam boyutu 45 gb olması lazım bu işlem kaldırmaz ama ben ek bilgi olsun diye verdim....sistemi kullanmayı biliyorsan o sistemide kaldırır sadece ekran kartı ayarlarını düzgün ve ekrana yüklenemeden yapman gerek. sorunsadece ekran kartındaa ötekiler iyi.
Arkadaşım para ile düzelt bence:D
Bir 9600 GT ve 460 Watt(fazla olabilir) bir PSU senin işine fazlası ile görür.Ben PD 2.6 ve HD 4670 ile de COD 6 oyununda High da oynuyorum(Gölgeler fln kapalı) Core i7 920 ve GTX 280 de Extra da oynuyorum bence şuan için arada bir fark yok sadece sabır meselesi:D