mrb arkadas lar bende AMD ATHLON 3000+AM2(1.81 GHZ) ASUS M2NPV-VM 1GBDDR2 667 SAPPHIRE X550 256MB WESTERN DIGITAL 160GB AOPEN 400WATT SAMSUNG DWD RW LG CDROM sizce bu sistem iyimi tesekkurler
SİSTEMİM OYUN VE VİSTA İÇİN YETERLİMİ
aramızdaki tek fark sen AMD ben İntel kullanıyorum,kalan diğer özellikler kısmen aynı.geçen sene aldım bu sistemi ama üzerine çok yol katedildi,bence ekran kartını yükselt,kendimden biliyorum :D
sistemin orta halli,benim kadar hor kullanmayacağını düşünürsek :D epey götütür bu sistem seni.
YORUMUN ICIN SAOL BOOMFUNKMCS
işini gören sistem en iyi sistemdir eğer sen kullanımda sorun yaşamıyorsan senin için veya bir başkası için en iyi sistem odur ekran kartın belki vistanın aero özelliğini kullanamayabilir x550 galiba dx9 desteği yok diye biliyorum yanılıyorda olabilirim diğer oyunlarda ise çok iyi oyunlar fps türü oyunlar harivinde fifa gibi oyunları oynayabilirsin
X550 Vistada performans vermez guncel oyunlarda ise açmadığı oyunlar dahi olur.Gerisi oyun ve vista için uygundur.Ancak ram takviyesi yaparsan rahatlama hissedersin.
peki hangi ekran kartını önerirsiniz
ekran kartına ne kadar para verebilirsin?
R3QU3M ÖNCE 1gb ram takviyesi yap sonra da MSI 8600GTS yi al.(Haziran sonuna doğru 8600 Ultra çıkmazsa ben de alıcam)Sonrası keyif çatmak
işlemci kaldırmaz amd 3000 yeterli değil bence kasar
başka önerisi olan varmı yazın bılgısayarın ıslemcı ekran kartı ve 1gb ddr2 ram almayı dusunuorum toplam ramım 2 gb olcak
bence palit 8600 gt al 159 USD
işlemci de en az 4400 yada 6320 yada 6420 al
anakartın msı p35 olsun kesinlikle
raminde en az 1 gb. olsun ama 800 mhz.
asimileci ye katılıyorum. ya intel 6320 al yada amd x2 5200 al.
benım ıslemcımı daha ıyı yoksa p4 3.00 mı
Asimilecinin söyledıgı işlemciler hem güncel hemde AMD3000'den kat kat daha iyi ama bunun ıcın anakartını da değiştirmen lazım
asimilecibence palit 8600 gt al 159 USDBurda ekran kartını MSI 8600 GTS alırsan daha iyi olur.Diğerlerinde Asimileciye katılıyorum
işlemci de en az 4400 yada 6320 yada 6420 al
anakartın msı p35 olsun kesinlikle
raminde en az 1 gb. olsun ama 800 mhz.