İntel 32 Bit 2.80 İşlemci Hızı
756MB Ram
Ekran Kartı Yok Anakarttaki Tümlesik Olanı Kullanıyorum.
Anakart :Biostar | Anakart | Intel 865GV/ICH5 | Socket 478 | 865GV Micro 478Sistemim Bu Bazı Duyumlarıma Göre 512 Ramde Bile Calıstıran Varmıs.
Ben Kursam Uygulamalarda Kasma Yasanırmı.
Sistemim Win 7 Desteklermi
hayatta desteklemez en az 1 gb ram ve 256 mb ekran kartı lazım
yüklerken bile hata verir ayrıca performans alamayacaksan kurmanın bi anlamı yok kurmayı başarsan bile bi şekillde performans alamazsın
performöans derken sürekli kasma olmassa benim için uygundur.
Windows 7 Upgrade Advisor yükleyip bakın :)
Windows 7 Upgrade Advisorü nerde bulabilirimki
kardes desteklemez boşuna vakit harcama olaki ben yüklerim diyorsan yükle
mühtemelen yükleme esnasında hata verir
hadi diyelim yükledi
bu seferde kasma donma olur
hee bide ekran kartın yok ekran kartsız ancak 16 renk görürsün (yani ana renkler )
yook illaki yüklicem diyorsan
programın linki
---
Windows 7 Upgrade Advisorü
--
Download sekmesinden indirip, kurun.
http://www.microsoft.com/Windows ... pgrade-advisor.aspx
Ayrıca buradan donanım uyumluluğunu denetleyebilirsiniz.
http://winqual.microsoft.com/hcl/
buna benzer sıstemde ben kullnıyorum 126 mb ekrankartım var onboard olmasında sakınca yoktur benım pc de sorunyok sende kurabılırsın
benim arkadaşım celeron 2.0'lı ve 1gb ramli dizüstünde kullanıyo.ve çatır çatırda çalışıyo. bilgisayarında çalışır ama ekran kartından dolayı aero efektleri çalışmayabilir. en sağlıklısı kurup denemen ve test etmen. bana hızlı gelen sana yavaş galabilir. önemli olan dediğim gibi test etmen, çıkan sorunlara çözüm bulman ve uzun vadeli kullanıp kullanmayacağına kendin karar vermen.
ben 512 ram p3 1.2 ghz cpu 64 mb ekran k. olan pcye kurdum xpden daha rahat :D
WİNDOWS 7 Yükseltme danısmanını yükledim
Aero Desteginden ve 756 Mb ramvar en iyi sekilde kullanmak için 1gb ram olması gerektigini söyledi.
aero destegini kullanamassınız diorda aero noluyorki.
Birde Windows 7 Olmassa Wistadamı Kaldırmazki
aero saydam pencereler oluyor.yani arkalarını görebildiğiniz cama benzer saydam kenarlıklar. hoş bir görüntü veriyor. olmasada olur tercih meselesi. vista yerine kesinlikle win 7 kurmanızı öneririm. win 7 vistadan daha hızlı, özellikle eski donanımlarda