İntel core i3 CPU 2.93 Ghz
6 GB RAM
Palit 1 GB ddr2 NVIDIA GeForce GT 240
Anakart Asus P7P55 LX P55 DDR3 2200(O.C) Corei5 Lga 1156 Socket Anakart
Beyler benim sistemim budur bu bilgisayarın bütün oyunları hiç kasmadan en yüksek seviyede oynayabilmesi için ne gereklidir.Şimdiden sağolun
Sistemim yeterli mi ?
işlemcin sıkıntı yapmaz ram fazla bile ekran kartın düşük kalmış bu sisteme bütçeni söylersen ekran kartı önerelim bu arada kasada ki psu kaç W
300 W http://www.bimeks.com.tr/urun/12 ... -ddr3-hdmi-dvi.aspx ekran kartı için bunu düşünüyorum ama senin önerebileceğin varmı? bütçe 150-160 tl
şuanki bütçeyle önerdiklerin biraz uçuk geldi bana. benim yukarda verdiğim ekran kartı olmazmı
ramdan kısp az daha yüklenirsen ekran kartına mantıklı olur
1.gts450
2.gts440
3.4850
4.5770
favorim fiyat performans olarak 4850 bir msı birde power color olanı var sana tavsiyem power color gdd5 olan power color 4850 nedeni ortada power color gddr 5 bellek kullanırken msı daha pahalı olmasına rağmen gddr3 slot bellek tipini kullanmış power color 4850 alırsan pişman olmazsın dua edersin.
anladığım kadarıyla istediğimi yapmak için biraz bütçeyi zorlamam gerekicek. Sağolun arkadaşlar hepinize zaman ayırdığınız için.
sistemi almadıysan yeni sistem toplattır
aldıysan da biraz bekle psu+ekran kartı al
daha 1 sene oldu alalı. biraz para biriktirim psu ve ekran kartı takviyesi yapıcam
sistemin Gayet Güzel 6 Gb Ram Fazla Win7-Xp 32bitde 3 den fazla gormuo Bilgin Olsun Ramı Satıp Ekran Kartına Yatırım Yapabılırsın....