Ozan_07FBgençlik sormuş:
sistemimde oyunların bazılarını çalıştıramıyorum(en son çıkan bi kaç oyunu) veya 25fps civarı gibi çalışıyorlar(crysis öyle çalışıyordu en düşük detayda) yani kasıyolar ve kaliteli olmuyorlar. öte yandan hiçbir sorun yok.
işlemcimin sağlam oldupuna inanıyorum. anakartım kötünün iyisi civarı diye biliyorum ama genede iyi ve zaten anakart sanırım fazla etki etmez oyuna. ram'im yeterince var ama son çıkan oyunlarda yetersiz kalıyor ve ben bunun için anakartımda kalan 1 slota 2 veya 1gb ddr2 667mhz ram almayı düşünüyorum. sizce 1 mi 2 gb mi almalıyım. ayrıca oyunlar ram'dan çok ekran kartına daha çok yük bitdirdiği için ekran kartımıda değiştirmeyi düşünüyorum.sizce kasama bi sparkle 8800GT yakışırmı veya başka bir modele yönelmelimiyim. amacım stalker:shadow of chernoby, crysis, clive barker's jericho, test drive unlimited, mass effect, bioshock vb yeni çıkan detayları süper olan oyunları yüksek çözünürlük ve detayda, ayrıca windows vista home premium 32 bit işletim sisteminde dx10 ile takılmadan ort. olarak 40-60fps arası gibi bir değerde oynamak.en fazla 350ytl harcayabilirim bütçem daha fazlasına elvermez cevap yazıp bana yardımcı olursanız sevinirim.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
intel e2200 işlemci
asus p5s-mx se anakart
1gb ddr2 667mhz a-data soğutuculu ram
80gb sata2 3gb\sn 7200rpm 8mb samsung hdd
17" samsung syncmaster monitör
jwin direksiyon seti
a4 tech kablolu desktop
palit 7300se/7200gs ekran kartı
sony nec ad7173 labelflash dvdrw
350watt kasa
2+1 creative sbs330 ses sistemi
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)