Slm arkadşalar Sistemim Şu;
İşlemci :İntel Core 2 Duo E8400
Anakart:Asus P5GC-MX/1333
Ekran kart:Ati Sapphire Radeon Hd 2600 XT DDR4 256MB (RV630)
Ram:2x2 4 GB 800 Mhz
Dediğim sistemim beni bu haliyle ne kadar idare eder birde 5870 taksam ozaman ne kadar idare eder yani oyunları ne zmana kadar high da oynayabilirim yoksa yeni bi sistem toplamalımıyım?
Sistemimi Yenilemelimiyim?
Sistem idare eder de o işlemci ile 5870 den tam performans alamazsınız diye düşünüyorum.
O sistem sizi iki seneye kadar idare edecektir büyük ihtimalle. Tabi ekran kartı yenilemek iyi olacaktır.
Bencede sadece ekran kartını yenilemek yeter.
1- http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=5164
2- http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4760
Bu ikisi bence harika olurdu. Süleyman. Arkadaşımızın dediği gibide 2 yıl yada 3 yıl götürür diye tahmin ediyorum.
Arkadaşım ben senin beklemeni tavsiye ederim pat diye hemen 5870 e sarılmak yanlış olur fiyatlar abartılı Nvidia Fermi modellerini beklemeni öneririm o zaman hem Atinin de fiyatları düşer 2600XT şu an aslında yeter sana bir bakımdan piyasadak bütün oyunları oynarsın öyle yada böyle zaten piyasada yeni çıkan oyun yok hani crysis gibi devrim niteliğinde oyun daha çıkmadı. Eğer beklerseniz Kasım ayında 1-2 tane oyun çıkacak hem onlar çıkmış olur hemde Nvidia Fermiyi verecek piyasaya
Arkadaşım ben senin beklemeni tavsiye ederim pat diye hemen 5870 e sarılmak yanlış olur fiyatlar abartılı Nvidia Fermi modellerini beklemeni öneririm o zaman hem Atinin de fiyatları düşer 2600XT şu an aslında yeter sana bir bakımdan piyasadak bütün oyunları oynarsın öyle yada böyle zaten piyasada yeni çıkan oyun yok hani crysis gibi devrim niteliğinde oyun daha çıkmadı. Eğer beklerseniz Kasım ayında 1-2 tane oyun çıkacak hem onlar çıkmış olur hemde Nvidia Fermiyi verecek
Bu yoruma katılıyorum. Kesinlikle Nvidia nın bombası beklenmeli. Ancak, Bu gün kart alsam ki yakında almayı düşünüyorum. Tek alacağım kart GTX 275 olur :) directX 11 umrumda bile değil şuan.
Hangi bombadan bahsediyorsun kız kaçıranmı ? :D
Bu yoruma katılıyorum. Kesinlikle Nvidia nın bombası beklenmeli. Ancak, Bu gün kart alsam ki yakında almayı düşünüyorum. Tek alacağım kart GTX 275 olur :) directX 11 umrumda bile değil şuan.
nvidia o kadar haber çıkıyor adam akıllı yorum yapamıyor kart hakkında kesin konuşamıyorlar fehmi nin işi zor 2010 mayıs ayından behsediyorlar.HD5850 al keyfine bak.