Arkadaşlar Öncellikle Herkeze Merhaba Siteye YEni Üye Oldum Yaklaşık 5-6 Ay Önce Mavibilgisayardan Bi Sistem Topladım ve Son 1 Aydır Sorun Yaşıyorum Öncelikle Aşağıda Sistemimi Söyleyim
Amd 7750 Black Edition Am2
Bıostar A780G M2 + SE
Zotac synerjy 9600 GT 512 Mb 256Bit Ekran Kartı
Boost 450 W Psu 12 cm fanlı
2048 Corsaior 800 RAm
500 gb Wd Calvin black Hdd
skaystar 2 v2.6 Tv Kartı
Şimdi Sorunlarıma Gelicek Olursak Filimlerde veya Tv Kartında Filim İzlerken Hafif Gölgelenme Oluyor Aslında Tam Olarak Gölgelenme denemez Ama İnsanların Yüzünde hafif Parlamalar Oluyor Özellikle Dvd Rip Filimlerde Ve Görüntü TAm Akışkan Değil Benim Sistemimden Daha Düşük Bir Sistemde Denerken Daha Güzel Gibi Geliyor Görüntü Bu Arada Monitörüm NEC LCD22WV Aslında Daha önceden bunlara TAkmıyordumm Ama bir Sitede Sistemim Hakkında 2-3 tane Yorum GEldi Zotac Ekran Kartı Asus Anakarttan Başka Bir Anakartta Hep Sorun Yaratıyormus BOost 450w Psu Aslında 350 W mıs felan diye bundan Sonra iyice Takmaya Başladım Gölgelenme Dediğim Şeyde İnsanların suratında Hafif parlamalar Aslında Çok Belli Olan Bişey Değil Esas Sormak İstediğim Şey Bu Yorumlara Karşı Ekran KArtımı Değiştirmeye KArar Verdim HD4850 Vapor-X GDDR3 1GB 256Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı Vatan Bilgisayardan Bayramda Bu Kartı Alıcam Ama 450w Psu ve Sistemim yeterlimi yada benim psum gerçekten 350 w mı Ekran Kartını Aldıktan Sonra Psuda Alıcam 600 w ama onun için Biraz Para Biriktirmem Gerekli Son 1 aydır Gerçekten Bilgisayar Kullanamıyorum Bir çok Forumda Sorunlarıma Ya Alaycı Cevaplar Yada Yukarda Dediğim Gibi CEvaplar GEldi Bu Arada Pc de Isınma Problemi yok Everestte cpu ısısı 37 derece bosta ekran kartı 45 derece pes 2009 ve criss i 1600-1200 çözünürlükte 1 saat oynadıktan sonra cpu 47 dereceye cıkıyor ekran kartıda 60 derece Yardımcı Olursanız Gerçekten Çok Sevinirim pc ye sadece arasıra nete Bakmaya Oturuyorum Onun dısında oturamıyorum dediğim gibi bayramda o ekran kartından alıcam :D 1 hafta Sonrada Psu Birde Önemli Bir sorum daha var daha önce işlemcinin fanını temizlemek için çıkardıgımda işlemci yapısmıs fana ve 2-3 pini eyildi 0.5 kalemle düzgünce düzeltip taktım kırık yok ama bir sorun yaratırmı Yardımca Olursanız Gerçekten Çok Sevinirim Sonucta Bu işte Uzman olan sizssiziniz Bu Arada Pc yi Oyun İçin Değil Filim İçin Aldım Yorumlar Ona Göre Olursa Sevinirim tabi Arasırada Oyun oynuyorum:=