Sisteminizi görelim
Benimki
sizde böyle yapıp buraya iletin cevaplarınızı bekliyorum
bu sistem özelliklerini buraya nasıl ekliyorsunuz?daha doğrusu resmi nasıl pcye kaydediyorsunuz.resmin üstüne sağ tıklıyorum.bişey olmuyo.upload etmeyi biliyom.
ben print screen ile yaptım. o kaydı paint'e yapıştırıp kaydettim. sonra bir siteye upload ediyorsun. foruma da eklemek için mesaj yaz kısmında "resim ekle" tuşu var. ona basınca [resim]...resim gibi birşey çıkıyor. o araya upload ettiğin resmin adresini giriyorsun...
eltahirben print screen ile yaptım. o kaydı paint'e yapıştırıp kaydettim. sonra bir siteye upload ediyorsun. foruma da eklemek için mesaj yaz kısmında "resim ekle" tuşu var. ona basınca [resim]...resim gibi birşey çıkıyor. o araya upload ettiğin resmin adresini giriyorsun...cvp için sağol.print screeni nasıl yapıyoz.sonrasını biliyom.
klavyede "prt scr" gibi bir tuş var. ona basacaksın. home, insert vs. tuşlarının oralarda bir yerde. her klavyede farklı yerde oluyor.
Not: 3.60GHz yazdığına bakmayın, işlemci 4GHz'de çalışıyor. nedense vista kabullenemiyor bunu.
elazigliNot: 3.60GHz yazdığına bakmayın, işlemci 4GHz'de çalışıyor. nedense vista kabullenemiyor bunu.sistemini cok beyendim :D:DBilgisayarım hakkında daha fazla ayrıntı
Bileşen Ayrıntılar Alt puan Taban puan 3.8
En düşük puanla belirlenirİşlemci Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz --- 4.7
Bellek (RAM) 2.00 GB --- 4.7
Grafikler GeCube Radeon X1550 --- 5.9
Oyun grafikleri 1023 MB Toplam kullanılabilir grafik belleği --- 3.8
Birincil sabit disk 8GB Boş (Toplam 59GB) --- 5.3
Windows Vista (TM) UltimateSistem
--------------------------------------------------------------------------------
Üretici ASUSTek Computer INC.
Model P5GZ-MX
Toplam sistem belleği miktarı 2.00 GB RAM
Sistem türü 32 bit işletim sistemi
İşlemci çekirdek sayısı 2
64 bit özellikli Evet
Depolama
--------------------------------------------------------------------------------
Sabit disklerin toplam boyutu 112 GB
Disk bölümü (C:) 8 GB Boş (Toplam 59 GB)
Disk bölümü (D:) 632 MB Boş (Toplam 53 GB)
Medya sürücüsü (E:) CD/DVD
Grafikler
Görüntü bağdaştırıcısı türü GeCube Radeon X1550
Toplam kullanılabilir grafik belleği 1023 MB
Ayrılmış grafik belleği 256 MB
Ayrılmış sistem belleği 0 MB
Paylaşılan sistem belleği 767 MB
Görüntü bağdaştırıcısı sürücü sürümü 8.582.0.0
Birincil monitör çözünürlüğü 1152x864
DirectX sürümü DirectX 9.0 veya iyisi
Ağ
Ağ Bağdaştırıcısı Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Denetleyicisi
Ağ Bağdaştırıcısı Microsoft Tun Miniport Bağdaştırıcısı
elazigliNot: 3.60GHz yazdığına bakmayın, işlemci 4GHz'de çalışıyor. nedense vista kabullenemiyor bunu.neden 32bit işletim sistemi yazıyor ?
5,0 benimki çok yüksek oluncamı iyi oluyor yoksa düşük oluncamı?