önceden girdiğim fakat şimdi açılmayan bir site var nedeni nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim! ( bilgisayarıma siteye giremediğim için biraz önce format attım herşeyi yeniledim format biter bitmez denedim yine olmuyor! çok garip bir durum başka bilgisayarlarda giriyor ama nedense ben giremiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler sitenin adını belki yasaktır filan diye vermiyorum...
site açılmıyor!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.kimse bunun nasıl düzeltileceğini bilmiyormu lüğtfen yardım edin lütfen!
sitenin ismini verebilirsin.Reklam olduguna millet inanırsa zaten cevap verilmez ve konu kitlenir merak etme.Ama yinede düsünmen cok güzel.Yada istersen sitenin nasıl bir site oldugunu yaz.Flashla yapılmıs bi site mi? oyun sitesi mi? macromedia ? Siteye girip hicbir sey gormuyon sadece arkada ki font görünüyorsa genelde (flash,quicktime vs) gibi birseyin eksiktir.
siteye girdiginde nasıl birseyle karsılasıyorsun? onuda söyler misin? önceden girip yapabilip simdi yapamadıgın seyler yani.
siteye hiç girmiyoki sanki yanlış bir adres yazmışım sitenin ana sayfası bile açılmıyo nedense site www.maxicep.com
noldu sizin bilgisayarlarda site açılıyomu? hala nedenini bulamadınızmı arkadaşlar? çok garip bir durum değilmi?
Bende site sorunsuz acıldı.Bu arada diger arkadaslara bilgi site php ile yapılmıs.