Ya arkadaşlar şimdi açtığım yer ile alakası yok ama çok fazla reklam var bu sitede. Yani demin şemsiye ile bi kadın indi önümden hiç bi şeye giremedim. Arada bi Yılbaşı indirmi şeyi çıkıyor. Ayrıca bu reklamlar yüzünden telefondan da giremiyorum. Mobil Chip Online gibi bir şey olmaması da kötü. nasıl kaldırabiliriz bu reklamları illa yılbaşından sonramı giderler :D
Site Reklamları
Bu nasıl bir reklamdır ya bir yazıya 6 defa başladım
Şemsiyesi kopasıca
adblock kullaniyom ama banamsin demiyor huysuz virjin.bu nasil reklam boyle gidip dovesim geldi huysuz virgini.reklam tamamda kisa surer bu hic bir seye izin vermiyor gicik bir sey ya.burdan sayin chip yoneticilerine sesleniyorum reklam yapin ama bu kadar da degil kardesim yazik ya bize gunde ortalama 10 sefer siteye ve bir sey okuyana kadar deli oluyoruz.
Chip bu yaptığın reklam kullanıcıları çok rahatsız etti . Eğer sizin için reklam üyelerden önce geliyorsa bu yaptığınız yanlış.
Yok hocam nerde yaa bir reklamı kapatacam diye bir özelliği devre dışı bırakıyor sonra gerekli olan şeyleride göremiyoruz.
Tek çözüm reklamı böyle yapanların kulaklarını çınlatmak belki akılları dank ederde düzeltirler.