merhaba arkdaşlar sitem hakkında görüşerlerinizi bekliyorum
sizlerin yönlendimesiyle daha iyi olcak neresi nasık olmalı yardım ederseniz sevinirim.
buda forum : www.forumaxim.com
merhaba arkdaşlar sitem hakkında görüşerlerinizi bekliyorum
sizlerin yönlendimesiyle daha iyi olcak neresi nasık olmalı yardım ederseniz sevinirim.
buda forum : www.forumaxim.com
bieyduinsan arkadaşım sitegüzel olmuş yalnız kardeş site bölümünde hep aynı resimler var her sitenin bir logosu vs konsa iyi olacak
kudo arkadaşımızın verdiği siteye gelince kardeş site açılmıyor :D:D
evet ya tr.cx adresini nereden aldın ??
Walla sitemde sorun yok şuan bu iletiy yoladığmda bile sitede muzik dinlioorum şuan www.webtiryaki.com 7/24 RAP ARABESK RADYO VE FORUM
kudo yorum için sağol sayfada boşlıuk var derken sağ ve soldan oranlı bi şelidei yoksa sağda baya bi boşlukmu çünkü bunun sebebi lcd ekrandanda kaynaklanabiliyo.menü kısmında ilgilenicem.Kardeş siten son derce iyi ama renk tonları uymış bide site birz kuck yandan cok boşluk var yandaki menulerin rengin değiştr yeşil olan yerleri ama yinede
07bener07 arkdaşım yorum için sağol şu an denem olduğu için hep aynı resimler var.logo ise :D bakıcaz.bieyduinsan arkadaşım sitegüzel olmuş yalnız kardeş site bölümünde hep aynı resimler var her sitenin bir logosu vs konsa iyi
Fena değil,derhal bir domain ve host almaya bak
supercocuk yorum için sağol gerçekten domain hak edrmi bu site .
ilginiz için sağolun
kudoWalla sitemde sorun yok şuan bu iletiy yoladığmda bile sitede muzik dinlioorum şuan www.webtiryaki.com 7/24 RAP ARABESK RADYO VE FORUMvalla bende açılmıyor arkadaşın bilgisayarında da denedik zararlı yazılım falan uyarısı geliyor
bende zaten daha da ilerisine gitmek istemedim
tasarımı pek hoşuma gitmedi açıkcası.
07BENER07valla bende açılmıyor arkadaşın bilgisayarında da denedik zararlı yazılım falan uyarısı geliyoraçıkçası bende site açılıyor fakat site resimler üzerine kurulduğu için biraz geç açılıyo ama kişisel bi site olarak güzell
bende zaten daha da ilerisine gitmek
Bence görsel olarak iyi ama içerik olarak az.İçeriğini geliştir bence
sağol arkadaşım onuda düşündüm ilk domain alıcam sonra bieyduinsan altınnda şiir siteis oyun sitesi program sitesi vs. yapcıam bieyduinsan ana asite olucak
emeğine sağlık,
ama tasarım çok amatör olmuş..
daha iyilerini yapman dileklerimle :)
benm böle konuşyuuma bakma bende pek fazla bilmiorum...:)
ilginç site sonu :) fakat siten güzel olmuş emeğine sağlık
firefox ta sorun mu var yoksa sadece bende mi var:F:F:F siteye girişi yapamadım bi türlü... tıklamadık yer bırakmadm hala o aynı kırmızı sayfa açıktı ??
güzelmiş hayılı olsun siten
waybegüzelmiş hayılı olsunyorum için teşekkürler
destkopfirefox ta sorun mu var yoksa sadece bende mi var:F:F:F siteye girişi yapamadım bi türlü... tıklamadık yer bırakmadm hala o aynı kırmızı sayfa açıktı ??valal bukdar kişi yorum yazabildiğine göre :D
ama alan adı bedava olduğu için senin giridğin o dan sorun olmuşta olabilir.
idare eder biraz daha çalışırsan olacak
Yeni bir başlangıç için hiç fena değil bence :)
www.cuzungut.com sitesi yöneticisiyim sitem hakkında yorum yaparsanız severim olumlu veya olumsuz teşekkürler