arkadaşlar sitem açıldı ama sizin kayıt olacağınızı zannetmiştim işte ben sizi zorlamıyorum yinede siz bilirsiniz işte link http://pcbilgiler.tr.gg/
siteme kayıt olan yokmu ağlayacam
Şahsen o siteye kaydolmam
1)içerik yok
2)Chip Online kopyası gibi olabilir
3)Sitede sen bizim şifremizi görebilirsin
4)Açıkları çok olan bir site
5)Siteyii yenilemelisin bu görsellikle ve bu şekliyle kimse gelmez:(
e-booklardan öğrenilebilir mi bunlar?baya uğrasmak lazım bence
ne ağlaması kardeşim . şu siteyi yapabilmen bile dünyadaki milyarlarca insanın yapamayacağı birşeyi senin başardığını gösterir.bu bakımdan kendinle gurur duymalı ve kendini geliştirmeye devam etmelisin.Çalışmaya devam et .kimse beğenmese de sen çalış. eğer sen azmini kaybedersen o zaman ağlaman gerekir.
Ammada uzatmışım be!
Merhaba, abi herkesin görüşüne saygım var, siz beyenmesenizde yusuf abi site yapmış,ben de üye oldum abicim Kim bilir belki de 5 yıl içinde türkiyenin en ünlü sitelerinden biri olup çıkar, ilk üye benim, Hayırlı olsun Yusuf abi
medjaiie-booklardan öğrenilebilir mi bunlar?baya uğrasmak lazımistegi olan heryerden ogrenebilir.arkadas siteyi kendi mi yapti yoksa sagdan soldan copy paste mi? eger temel bilgileri saglam olsa...
istegi varsa 5 senede bu isin kurdu olur. devam...
hiç bi zaman kimseyi küçük görmeyin dostlarım küçük gördüğün insanlar bide bakarsınki senin on katın olmuş ikincisi insan
azimli olursa herşeyi yapar yeterki çalış çalış çalış
egemengigawalla aynen dediğin gibi.verdiğin su adreslere bi bakim dedim 4 saattir bi html e-book una bakıyorum şimdiden ilerde acmayı hayal ettiğim sitemin calısmalarına baslamaya karar verdim.cok sağol:))medjaiie-booklardan öğrenilebilir mi bunlar?baya uğrasmak lazımistegi olan heryerden ogrenebilir.arkadas siteyi kendi mi yapti yoksa sagdan soldan copy paste mi? eger temel bilgileri saglam olsa...
istegi varsa 5 senede bu isin kurdu olur. devam...
pede2hiç bi zaman kimseyi küçük görmeyin dostlarım küçük gördüğün insanlar bide bakarsınki senin on katın olmuş ikincisi insankimse seni kucuk gormedi. bu hisse nereden kapildigini anlamadim. kimse bu islerde dogustan uzman olmuyor. herkes calisarak hak ederek bir yerlere gelmeye calisiyor...
azimli olursa herşeyi yapar yeterki çalış çalış çalışmedjaii, verdigim linkler google arama sonuclari. derinden bir arastirma ile cok daha fazlasini bulabilirsin. ayrica internetten kitap almak cok daha ucuz. cunku fiyatlar guncel. yazdigim sirayi unutmayin:
html->algoritma->php-asp->SQL...
Son Düzenleme: egemengiga ~ 11 Aralık 2007 20:24
walla programlamaları internetten öğrenebileceğimi hiç düsünmediğimden google da arama bile yapmamıstım ama iyi oldu.html-algoritma-asp-php-sql
pede2hiç bi zaman kimseyi küçük görmeyin dostlarım küçük gördüğün insanlar bide bakarsınki senin on katın olmuş ikincisi insanAbim güzel söylüyorsunda kimse seni küçümsemedi ki sonuçta bu foruma en acemisinden en profesyoneline kadar herkes girip fikrini söyleyebiliyor, tabiki herkes beyenmiycektir, bu sözler kamçılasın seni
azimli olursa herşeyi yapar yeterki çalış çalış çalış
utandır siteni beyenmeyenleri,kim tutar seni, önemli olan
sevelim sevilelim
coşalım coşturalımSon Düzenleme: harek@yokki ~ 12 Aralık 2007 05:29