siteme reklam

kudo
07-09-2007, 20:17   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
807 mesaj

abi çok yakında sitem açilacak açilinca www.webalem.com olcak içinde 15 seçenek var yani örnek: canlı tv photoshop dersleri html kodları oyun şiir video vs. şeyler benim bu siteden para kazanmam mümkünmü yani allaha şükür para dan dolayı bi sıkıntım yok ama yinede emeğimin karşılığı dimm

nese nasıl para kazana bilirm biri bana açiklarmi?

gökhan19
07-09-2007, 20:39   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
997 mesaj

Birader sen önce bi siteyi açta ondan sonra konuşuruz.Deveyi görmeden paçaları sıvama.Ortada ne satın alınmış bir domain var ne bir elle tutulur veri var ne ne istediğin bilgisi var.
Önce siteni aç o dediklerini yerleştir o tip domainlerde iyi kazanırsın merak etme..

kudo
07-09-2007, 20:54   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
807 mesaj

tasarım herşey tamam oole mesela oyunları tapatipodan alcam videoyu you tubeden ole herşey benim sitede olmaz ilk tasarımım hostla örnek http://www.alexozan.tr.cx   http://www.amy-lee.tr.cx  http://mardinlifatos.sitemynet.com/as.htm tam bitmedi mesela bunları yemin ederimki 4 günde bitirdim tasrımı veren siteler var ordan aldım çok buyuk değişikler yaptım nasıl?

viking20
07-09-2007, 21:40   |  #4  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

:))dereyi görmeden paçaları..

gökhan19
07-09-2007, 21:45   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
997 mesaj

Bence tasarımı biraz daha yaymalısın sayfanın ortasında küçücük bir chat modülü var ve bir iki satır yazı var.Buraya aklı başında olan biri reklam vermez.Bu 3 siteyede alabileceğin 2 reklam var biri google adsense ki burda kim tıklar o reklama reklam şablona ne kadar uyar orası karışık.Diğeride belki ringofon.
Türkçeleştirme hatalarını düzeltmelisin.
fon club değil fun club,biografi değil biyografi,sohpet değil sohbet.
Bunların düzgün yazılmasının amacı ne dersen eğer düzgün yazarsan işe yarar bi site sanılır ve ziyaretçilerin artar.Yoksa 2-3 ziyaretçiyle sohbet modülünde sohbet edersin ve reklamları unutursun.Eğer siteni bu tip yapacaksan bence reklamlardan para bekleme hatta google reklamı dışında başka bir servisten reklam alabileceğinide sanma.Eğer comlu domainin varsa doğru düzgün daha çok ziyaretçi kitlesine hitap eden bi site aç o zaman reklamı alırısn..

kudo
08-09-2007, 10:31   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
807 mesaj

abi bizde biliyoz bazi sorunlarvar fon mu fun mu fan mı nese vala doğ ru solim hiç bilmiom okunuşuyla yazmışım:D bu arada mynewtle yaptim tasrım nasıl o nu diom ya ben de biliyorum iyi olmadığımı ama ne amatörüm ne profesyonelCoolha biyografi bi kıza evanecace dir nedir o sanatçı vala daha ismini yazamıyom dedi bioygrafi bolumu aç  dedim tamam ama bioğrafi değilmiş biyografiymişDil çıkarıyorsadece tasarımım iyimi onu demek isiyorum bu işlerden anlayan biri varsa napolyon_321@hotmail.com eklesin yaptığım tasarımı göndereyim bakın nasıl
işala para kazanılır bi site olur::D:D:D:D:D:D