arkadaşlar özellikle kendimin yaptıgı flash nasıl olmuş yukarıdaki header ve onun üstündeki mermi sesiyle açılan call of juarez yazısı ve videonun üstündeki button java özelliği ?
ayrıca lightboxla yaptıgım resimler ve video nasıl sizce ve de browserdeki silah iconu yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
bu arada merak edenler olursa : siteyi kendim kodladım en ufak noktasına kadar resimleri fireworks ileboyutlandırdım ve gerekli yerleri kendim çizdim Kodlamada : CSS DİV HTML FLASH fireworks jquery ile yazdım 50 den çok meta tagı girdim ve ilk 150 karaktere özen gösterdim yani aynı ubisofttki gibi yaptım ayrıca resimleride faklı isimlendirdim lightboxlarıda öyle header ve onun üstündeki yazıyı adobe flash ile kodladım motion tween ve farme to frame ile yaptım sitenin ana hattı php ile yaptım her noktasını include ettim farklıfarklı sayfalarla ayrıca javascript olarak window.location özelliğini kullandım ve de onload onclik onmousemove ve onmouseout özelliklerini kllandım ileride yapıcagım form sayfasında is php ile kayıt yaptırcm ve aratıcam javascript ile de kontrol ettricem siteyi dreamviwerde yaptım
http://www.mbinternethizmetleri.com/onur/ daha domain ve hosting almadım alınca sitenin adresi
www.callofjuarezugh.com olucak inşallah