Sitemin Google'daki tüm sonuçları aynı başlıkta çıkıyor bu da sitemdeki tüm pencere başlıklarının aynı olmasından kaynaklanıyor sayfanın adını ne yaparsam yapıyım pencere başlığı yine aynı mesela sitede yeni bir sayfa oluşturdum bunun adınıda Kaspersky Antivirüs koydum ama bu Google'da Siteminadı.Com olarak çıkıyor ben ise Kaspersky Antivirüs-Siteminadı.Com şeklinde çıkmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim bunun için bir kod falan var mı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Sitemin Google Arama Başlıkları Yardım
Sitemin Google'daki tüm sonuçları aynı başlıkta çıkıyor bu da sitemdeki tüm pencere başlıklarının aynı olmasından kaynaklanıyor sayfanın adını ne yaparsam yapıyım pencere başlığı yine aynı mesela sitede yeni bir sayfa oluşturdum bunun adınıda Kaspersky Antivirüs koydum ama bu Google'da Siteminadı.Com olarak çıkıyor ben ise Kaspersky Antivirüs-Siteminadı.Com şeklinde çıkmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim bunun için bir kod falan var mı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkühiç diğer sonuçları gördün mü.
site adı standarttır.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
evet tüm başlıklar aynı yaklaşık 6-7 sayfa çıkıyor hepside öyle googleden benim sitemde olan birşeyi arayan biri kesinlikle benim siteme ulaşamaz o şekilde,bunun yüzden de sitemin hiti artmıyor ne kadar uğraştıysam olmadı her sayfaya meta tag yaptım sayfa başlığını title tagları arasına yerleştirdim ama yine aynı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
denemeye çalıştım ama bi türlü siteyi doğrulayamadım verdiği kodu siteye yapıştırıp kaydediyorum ama doğrulamyor.