Sitemin Google Arama Başlıkları Yardım

fcrell
07-11-2009, 04:06   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

Sitemin Google'daki tüm sonuçları aynı başlıkta çıkıyor bu da sitemdeki tüm pencere başlıklarının aynı olmasından kaynaklanıyor sayfanın adını ne yaparsam yapıyım pencere başlığı yine aynı mesela sitede yeni bir sayfa oluşturdum bunun adınıda Kaspersky Antivirüs koydum ama bu Google'da Siteminadı.Com olarak çıkıyor ben ise Kaspersky Antivirüs-Siteminadı.Com şeklinde çıkmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim bunun için bir kod falan var mı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

PcMaKeR
07-11-2009, 08:52   |  #2  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj
Alıntı: fcrell  
Sitemin Google'daki tüm sonuçları aynı başlıkta çıkıyor bu da sitemdeki tüm pencere başlıklarının aynı olmasından kaynaklanıyor sayfanın adını ne yaparsam yapıyım pencere başlığı yine aynı mesela sitede yeni bir sayfa oluşturdum bunun adınıda Kaspersky Antivirüs koydum ama bu Google'da Siteminadı.Com olarak çıkıyor ben ise Kaspersky Antivirüs-Siteminadı.Com şeklinde çıkmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim bunun için bir kod falan var mı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkü
hiç diğer sonuçları gördün mü.
site adı standarttır.

fcrell
07-11-2009, 11:25   |  #3  
OP Taze Üye
12 mesaj

evet tüm başlıklar aynı yaklaşık 6-7 sayfa çıkıyor hepside öyle googleden benim sitemde olan birşeyi arayan biri kesinlikle benim siteme ulaşamaz o şekilde,bunun yüzden de sitemin hiti artmıyor ne kadar uğraştıysam olmadı her sayfaya meta tag yaptım sayfa başlığını title tagları arasına yerleştirdim ama yine aynı

PcMaKeR
07-11-2009, 13:07   |  #4  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj

webmastertools u var google ın sitemap vb birçok detay var onları dene.

fcrell
07-11-2009, 14:32   |  #5  
OP Taze Üye
12 mesaj

denemeye çalıştım ama bi türlü siteyi doğrulayamadım verdiği kodu siteye yapıştırıp kaydediyorum ama doğrulamyor.

PcMaKeR
07-11-2009, 20:00   |  #6  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj

meta tagı içine yapıştır ben 1 dk da doğrulatıyorum.