Arkadaşlar Benim Bir Sitem Var Nereden Para Kazanabilirim Bilmiyorum Şöyle Bir Şey Duydum Google Tıklama Başına Belirli para Veriyormus Bunları Nerden Nasıl Yapıcam Ve Herhangi Bir Üçcet Vermeye Gerek Varmı Veya Google Kötümü Önerileriniz Varmı ? Gerçekten Yardımınıza İhtiyacım Var.
Sitenizden Para Kazanmak ? Fikrlerinizi almk İstdm
Google Adsense en iyi Reklam çözümlerinden biridir. Ancak berirli kuralları var. Örnek olarak ücretsiz aldığınız bir site ( Mynet , tr.gg v.b.) olmayacak, kendinize ait bir Domain'iniz olacak v.b. Ama ücretsiz site derken misal Blogger.com 'dan aldığınız bir blog bunlara dahil değildir. Zaten Blogger.com bir Google Hizmetidir. Ama reklam için önce sitene iyi bir okuyucu veya takipçi kitlesi kazanmanı tavsiye ederim. Bunun için çeşitli Webmaster forumlarına bakabilirsin. Bu arada Google Adsense için herhangi bir ücret ödemiyorsun. Banka hesap no. v.b. kişisel bilgilerini veriyorsun. Sana tavsiyem Google AdSense ile ilgili en iyi bilgiyi kendi sitesinden incelemektir. Hemde seni yanıltmamış oluruz.
Google AdSene Web Page : www.google.com/adsense/?hl=tr
Ayrıca çook daha iyi para kazanmak istiyorsun arkdaşımın demiş oldugu gibi siteni güncel ve tanınmış sitehaline getirirsen reklamda alırsın..!
Zaten reklam alıncada para kazanmış olursunn :)