Özellikle Akdeniz Bölgesinde yaşayan arkadaşlar bu program sayesinde sivrisineksiz bir yaz geçirecek. Program insan kulağının duymadığı ses dalgası yayarak sivrisinekleri yanınıza sokmuyor. (252 kb)
Sivrisinek kovucu program :)
Ben telefonuma yüklemiştim..Ne kadar başarılı olduğu tartışılır..
Sivrisineğin dibinde çalıştırdım..Fazla etkilenmedi..Durduğu yerde durmaya devam etti..
Yani benim yaptığım en ilkel testten geçemedi..:))
Evet yaf bende denemiştim telefonda da pek bir işe yaramıyor bence bu program. Değişik birşeyler yaydığı kesin de sivsineğin bundan etkilendiği biraz tartışılır :)
ben bunu telefon programı olarak duymusdum demmek kı pc ıcınde var.ne dıyelım paylasım ıcın saol
CU_GS7Ben telefonuma yüklemiştim..Ne kadar başarılı olduğu tartışılır..senin sinek bağışıklık kazanmış bence cem :))
Sivrisineğin dibinde çalıştırdım..Fazla etkilenmedi..Durduğu yerde durmaya devam etti..
selim haklı olabilirsin..:))
Bir sinek üzerinde deneyip genellemek doğru olmayabilir..
Benim sinekte kesinlikle sorun olabilir..:))
dreamcryptoÖzellikle Akdeniz Bölgesinde yaşayan arkadaşlar bu program sayesinde sivrisineksiz bir yaz geçirecek. Program insan kulağının duymadığı ses dalgası yayarak sivrisinekleri yanınıza sokmuyor. (252 kb)Bende bunun, iki tane ince pille çalışan çakmak boyuntundaki cihazı var. Prensip aynı;insan kulağının duymadığı ses dalgası yayarak sivrisinekleri kaçırması. Ne kadar etkili olduğu tartışılır.Son Düzenleme: make-believe ~ 16 Mayıs 2006 20:33
Eger dogruysa nolcak.Gece gelen sivrisinekler için ne yapabilriz.Telefonda olması daha mantıklı.Telefon gece boyunca acık olabilir ama pcyi açık bırakıp uyuyan olmaz herhalde.Bence Cep telefonu sürümünü biraz geliştirsinler.
CU_GS7Bir sinek üzerinde deneyip genellemek doğru olmayabilir..
Benim sinekte kesinlikle sorun olabilir..:))
gerçekten belki sinekte bir sorun vardır.Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 18 Mayıs 2006 20:26
CU_GS7Ben telefonuma yüklemiştim..Ne kadar başarılı olduğu tartışılır..Sinekte sorun olabilir belki sağırdır
CU_GS7Ben telefonuma yüklemiştim..Ne kadar başarılı olduğu tartışılır..Ben senin sineği biliyorum ya.O biraz vurdumduymaz birisidir.Ondan olabilir.
AdRaMiTisanırım dikkat etmedin konunun acılıs tarihine:)Link kırık bilgilerinize..
Kırk yılda bir deniyecektim kendi sistemimde :S cünkü şu anda balkon kapısı açık dizüstü ekranı sinek doldu ama nasip değilmiş.
Biraz araştırıp bulurum ben lakin şayet link olmadıktan sonra bu konunun kalmasıda anlamsız diye düşünüyorum.
21 mayıs 2006
Üzülme zaten sivrisinekleri kovacak tweeter maalesef cep telefonlarına takılmıyor, sözkonusu frekansı ancak buzzer veya tweeter hoparlörler veriyor...
Eski konularında takip edileceğide nerden çıktı.
ufuksEger dogruysa nolcak.Gece gelen sivrisinekler için ne yapabilriz.Telefonda olması daha mantıklı.Telefon gece boyunca acık olabilir ama pcyi açık bırakıp uyuyan olmaz herhalde.Bence Cep telefonu sürümünü biraz geliştirsinler.PC gece boyu açık kalırsa zaten bu sefer sinekten değil bilgisayar sesinden uyunulmaz :P