Arkadaşlar, bugün oyun oynarken bir anda bilgisayarım kapandı, yanık kokusu falan yoktu. Sonra soğumasını bekleyip tekrar açtım. Hoş geldiniz ekranında uzun süre bekledikten sonra masaüstü siyah ekran ve sadece imleç gözüküyor. Bir şey keşfettim şansa: görev yöneticisini açtıktan sonra 2-3 dk bekleyince ekran yavaş yavaş gelmeye başlıyor ama açılınca her uygulamamdan hata geliyo, hiç bir kurulu dosyalarım çalışmıyor (utorrent, hamachi vb) Hatta internet bile gelmiyor. Görev yöneticisinde işlemlere tıklıyorum çalışan 5-6 işlem var. Sorun nedir, format atmadan çözebilme imkanım var mı?
Siyah ekran sorunu
Bilgisayarında Crack var mı ? Ona göre sana birşey söyleyebilirim.
Sitemi sıfırdan yeniden yükle virüs girmiştir banada öyle oldu
sağ tık-görünüm-masaüstü simgelerini göster
bi dene bakalım
Bilgisayarında Crack var mı ? Ona göre sana birşey söyleyebilirim.Ne adamsın vallaha ya önce crack soruyorsun sonra sistemi yeniden yükle diyorsun güldürdün beni bak şimdi allah seni de güldürsün.
Senin sorununa gelicek olursak ta kardeşim unutma donanımdan kaynaklanan bir sorun olmadığı takdirde %99.5 luk bir oranda format %100 işe yarar. Sorununun donanım kaynaklı olduğunu sanmıyorm format sorununu çözecektir.
sistemi güvenli modda aç kayspersky combofix ALLAH ne verdise elinde ne verdise kur tarat ama tavsiyem önce kasa temizli ve sağlam bi macun sürmen
Arkadaşlar 1 haftadır yurtdışındaydım cevap yazamadım, söylediğiniz her şeyi denemiştim zaten olmadı, sonra format attım düzeldi. Bu arada masaüstü simgelerini göster diyen arkadaş, güldürdün beni :)
benim sorunu ayine oldu.(.windows aciliyor ve siyah ekran geliyo).ve guvenlik modunda nete girdim ve tek yaptim sey indirdim driver checker (tabiki key le beraber) ve tekrardan video kartimda driveri yukledim ve sorun cozuldu...zaten otomatik olarak driverini indiriyor ve sen sadece yukluyorsun...benim hata tuslarla yanlislikla video kartimdaki bazi komutlar sildirmistim...ve tekrar yukleyince duzelmis..format atmadan sorun cozulebilir..bu arada turkcem icin uzgunum yabanciyim daturkce yeni cozuyom