soru şu şekilde; yaptığınız birşeyden dolayı sizi öldürmek istiyorlar ama bir şansverdiler ve dediler ki karşına 3 kişi getireceğiz bunlar anneniz,dostunuz ve sevgiliniz bunlardan birini öldürürseniz kurtulacaksınız kimi öldürürsünüz?
siz kimi öldürürdünz???
- 1
- 2
bende sevgilimi öldürürdm
Şans vermeden beni öldürmelerini isterdim..
ne dostumu ne annemi nede sevgilimi öldürürüm kendim giderim daha iyi..
bunun bir de öbür tarafı var hadi burda birini öldürdük kurtulduk ya öbür tarafta onun hesabını nasıl vereceğiz . hiç birini öldürmem. kendime de sıkmam o da intihar onun hesabı da çok büyük.
eğer ki onları öldürmedik diye bişey başımıza gelecekse ona da katlanırız. katil olmaktan iyidir.
bunun bir de öbür tarafı var hadi burda birini öldürdük kurtulduk ya öbür tarafta onun hesabını nasıl vereceğiz . hiç birini öldürmem. kendime de sıkmam o da intihar onun hesabı da çok büyük.
eğer ki onları öldürmedik diye bişey başımıza gelecekse ona da katlanırız. katil olmaktan iyidir.
bunun bir de öbür tarafı var hadi burda birini öldürdük kurtulduk ya öbür tarafta onun hesabını nasıl vereceğiz . hiç birini öldürmem. kendime de sıkmam o da intihar onun hesabı da çok büyük.bir dost seni vurdum :D
bence gereksız bır soru . ama yınede cecaplıyayım . hıckımseyı vurmazdım . zaten o konumda ıken 3 de karsında olacak . sen 3 unden bırını vurup senle bırlıkte 3unuzude salıvercegı mechul . hepınızde temızlemıcegı ne malum oyuzden . oleceksek hep beraber . kendı elınde bırını oldurmek onun verdıgı vıcdan azabı ve otekı tarafta verecegın hesap yerıne 3 umuzunde olmesını yeglerım .
silahı alır beni öldürmek isteyen adamı öldürürdüm
şaka bi yana benim yaptığım birşey yüzünden neden sevdiklerim ölsün ki...
Böyle gereksiz bir konu açıp,burayı chat odasına dönüştüren konuyu açan arkdaşı öldürmek lazım aslında!! (kanımca canı sıkılıyor bayaa)
BEĞENMİYORSAN YORUM YAZMANA BİLE GEREK YOKTU....
bu adam tahmin ettiğime göre jigsaw
- 1
- 2