arkadaşlar, 1-2 gün içerisinde, bi akrabamızın açmak üzere olduğu internet kafede çalışmaya başlayacağım. (bugün masalar gelmiş, bilgisayarlara oyun yükleniyormuş..)
ben pek fazla internet kafeye takılmadım, eğer içinizde, bana öneri sunacak biri varsa meselâ şunu şunu yaparsan daha çok müşteri çekersin şu oyunlar olursa.. gibi.. hertürlü öneriye açığım..
***teşekkürler***
siz nasıl isterdiniz?
- 1
- 2
insanlarla aranı iyi tutucan(muhabbet, sohbet, ilgi vs...), sabırlıda olmalısın zilyon tipte adam gelir oralara, bilgisayarların bakımlarını yapıcan ki onca kişiden sonra düzgün çalışabilsin bide ilk başlarda milletin ayagını alıştırmak amaçlı uygun fiyat olmalı rakiplere nazaran. zamanında çalışmış biri olarak bunları bilsen yeter diyorum, gerisini teferruatlı olarak zaten öğrenirsin kısa zamanda zor bir şeyi değil, uzay üssünde çalışmicaksın nede olsa.
En büyük Batma Sebebi +18 Yaş Sınırını İnternet Cafe'ne koyman Olur. Yani Dicegim Şu Kural Dışı birşey olmasında +18 sınırını Sallıcaksın.:) Niye dersen +18 üstünden Cok +18 Altı Cocukların Cok ugrak Zamanlarını gecirdigi Yerlerdir Bir zamanlar,Kendimden biliyorum
Bilgisayarlar alınmış ancak umarım sistemleri iyidir GTA IV'ü kaldırıyorsa sorun yok
OnnuuRKimsenin hiç bir şekilde sigara içmesine izin verme, bazı yerler var bilgisayarın yanında kül tablosu oluyor, benim öyle mekanlara girmemle çıkmam bir oluyor...katılıyorum internet kafe dediğin temiz olmalı artık sigara yasagı var ama ondan önce neydi öyle çok fazla nete gitmiyorum ama bazen işim oluyor vs. temiz nezih ortam bulması çok zor.eger temiz bi ortam olursa bilgisayarların iyi bakımlı olursa birazda güler yüz tabiki işler yolunda demektir.bunları yaparsan fiyat diger kafelere göre pahalıda olsa tercih sebebi olursun.bizzat görüyorum adamlar başka kafelerin 2 katı fiyatına takır takır çalışıyorlar
bozuk pc olmasında ne olursa olsun.....adobe programını kendı elımle yukledıgım gunlerı hatırladım bi an:DD
onlineTRbozuk pc olmasında ne olursa olsun.....adobe programını kendı elımle yukledıgım gunlerı hatırladım bi an:Hee birde mauslar üzgün laçışsın:D
Arkadaşlarla gidiyoruz cafeye hep denense benimkinde aksaklıklar oluo:D:D
mause dedınde nuhun nebıden kalma mause lerde ıstemıyoruz artık bıraz teknolojix bişiyler edının yaa haksız mıyım???
onlineTRmause dedınde nuhun nebıden kalma mause lerde ıstemıyoruz artık bıraz teknolojix bişiyler edının yaa haksız mıyım???Evet sapına kadar haklısınyoksa erkeksinmiydi o?:P
Nese dewam edelim misal benim şimdiki oynadığım maus süper eline tam oturuyor insanın 6 tane click var kısayolda tamam zehir gibide çalışıyor gel görki internet cafedekilere bak
okuldan kaçıp gelenler için gizli yerler olsun gözükmeyen yerler azmı basmadı babam cafeyi:D
hepinizin önerileri benim için çok önemli, bilgisayarlar canavar gibi, devam edelim önerilere..
viking20ek ola.çay meşrubat tost kek sandviç büskuvi verende oluyor.düşücemiz var öyle, püsküvit falan satcaz dediğim gibi çaya bekliyorum.
arkadaşlar birde battlefield 2142 oyununa nasıl başlanıyor?
ben onu çözememiştim başında hesap açmak için bir yer var orayı geçememiştim oyunuda o yüzden oynayamadım bilen vardır mutlaka.
elazigliinsanlarla aranı iyi tutucan(muhabbet, sohbet, ilgi vs...), sabırlıda olmalısın zilyon tipte adam gelir oralara, bilgisayarların bakımlarını yapıcan ki onca kişiden sonra düzgün çalışabilsin bide ilk başlarda milletin ayagını alıştırmak amaçlı uygun fiyat olmalı rakiplere nazaran. zamanında çalışmış biri olarak bunları bilsen yeter diyorum, gerisini teferruatlı olarak zaten öğrenirsin kısa zamanda zor bir şeyi değil, uzay üssünde çalışmicaksın nede olsa.ya şu ağ bağlantısı hakkında biraz bilgilendirebilir misin beni, akınsoft kullanacağız.. nasıl ağ oluşturacağım, bilgisayarlar birbirini nasıl görecek ve ana bilgisayarı diğerlerinin yöneticisi olarak nasıl ayarlıycam?
kullanacağın yazılımın iki sürümü vardır; client(müşteri bilgisayarlarına yüklicen) ve server(sizin ana makina). akınsoft'ta nasıl bilmiyorum ama biz cafe kontrol kullanıyorduk, onu anlatim benzerler herhalde: ana bilgisayarın ve diğer bilgisayarların yazılımları kurunca ana bilgisayarın o ağdaki ip adresini o programın bağlantı ayarları-bilgileri kısmında veriyor, onu alıp diğer bilgisayarlardaki programı ilk açılışta karşına çıkan "ana bilgisayar bağlantı" penceresindeki ip adresi kısmına yazıcaksın ve tamam. tüm aletler ana makinaya bağlanır. cafe kontrol'ün yöntemi buydu(en azından benziyordu, 4-5 yıl oldu o işi bırakalı ben:). akınsoft'ta böyledir yada yakındır diye tahmin ediyorum, farklıysada bilen arkadaşlar vardır forumda...
ARKADAŞIM YENİ ÇIKAN OYUNLARA AĞIRLIK VER KNİGHT ONLİNE TUTULUR AMA YENİ ÇIKAN OYUNLR DAHA İLGİ GÖRÜO DAİMA YENİLİK İÇİNDE OLUN. SOHBET VE GELENLERE İLGİLİ DAVRANIN Kİ MÜŞTERİ ALIŞSIN :) ;)
bize kıyaK YAPARSIN ARTIK BELEŞDEN FALAN :D
14081408Haa aklıma gelmişken; Genel olarak müşteriler monitör kalitesine de bakıyor. Özellikle ekran büyüklüğüne.bak bu doğru bven öyle yaparı takıldığım cafedeki monitörler 19inç sırf ekranı için gidiyorumşaka tabikde ortamı çok cana yakın olduğu için
DÜŞÜN Kİ GELEN ÇOCUKLAR İÇİN NE YAPACAKSIN?
CÖZÜM İSE YAŞ SINIRLAMASI KOYUN AMA 9 VEYA 10
- 1
- 2