siz ne yapardınız yardım edin

Banned
29-11-2010, 11:16   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
85 mesaj

dün bir tanıdık ziyarete geldi yanında bi köpek getirmiş eve oturduk 9tane ördeğim var köpek zarar verirmi diye sordum yok dedi dışarı çıktığımızda ördeğin birini parçalamış evlat acısı gibi koydu sizce napıyım moralim çok bozuk siteyle alakası yok biliyorum siz nedersiniz 

anket kurallara uygun olmadığından kaldırılmıştır.

Anket
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 29 Kasım 2010 11:46
O_uzHaN
29-11-2010, 11:25   |  #2  
O_uzHaN avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,061 mesaj

sal gitsin köpeği normal bi köpek öyle bişey yapmaz benim dedeminde var hemde av köpeği ama hiçbir zaman yanında dolaşan tavuğa kaz a zarar verdiğini görmedim

setra92
29-11-2010, 13:02   |  #3  
setra92 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
351 mesaj

olabilir böyle, henüz birbirlerine yabancılar,köpek onlar la dolşatıkça onları koruma içgüdüsü gelişecekitr,bir daha saldırmaz olacaktır.belki getiren kişinin hayvanlarını tanıdığı için bişiler yapmıyordur.alışmasını bekle ve gözle,saldırmaya kalkarsa köpeği bağla,ördek lerde ona yaklaşmasın,ama ördekleride görsün,birbirlerini görüp alışsınlar :D 
başın sağolsun...

ibrahim19
29-11-2010, 14:08   |  #4  
Yıllanmış Üye
635 mesaj

bir kez saldıran köpek daha iflah olmaz teçrüba konuşuyor ona zarar verebileceğini artık köpek biliyor hele bide yediyse birazını hepsini yavaş yavaş süpürüz ördeklerini seviyosan köpeğe bay bay de.
sonra aklına gelirim :D

bu arada ördekler uçan cinsmi benimde vardı süzülürdü zamanında :D

bosluk
29-11-2010, 14:25   |  #5  
bosluk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
1,894 mesaj

Hiçbir şart altında hayvana güven olmaz, ne yapacağı da belli değildir. En uysal gözüken hayvan bile ottan mottan nem kapıp saldırganlaşabilir, kimse de bunun %100 garantisini veremez. Sizin yerinizde olsaydım vahşi bir köpeği gereksiz yere yanında taşıyıp da masum hayvanlara zarar verdirten o tanıdığı bir daha tanımazdım sanırım. Geçmiş olsun, en azından diğerlerine birşey yapmamış diyelim başka yapılacak birşey yok zaten...

setra92
29-11-2010, 15:40   |  #6  
setra92 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
351 mesaj

ohhooo hekes köpeği suçlamış.şimdi bütün ördekler kan davsı güdüp köpeğe saldırırsa nolcak?sen benim dediğimi yap bağla hayvanı alışsınlar birbirne,biribirlerini görüelerse daha çabuk alışırlar.köpek bu ev,hayvan,korusun diye eğitiliyor,bi kere ekmek verdiniz mi bi daha yanınızdan ayrılmıyor dimi,ama vermeyin ekemği alışmasın siz<e yaklaşabiliyor musnuz ? yok... zamn ver hayvanlarına

Banned
29-11-2010, 15:46   |  #7  
OP Banlandı
85 mesaj

cevablarınız için sağolun köpek iki yaşında av köpeyi benim değil gelen adamın ya bide sordum dokunurmu diye dokunmaz dedi bi söz vardır köpek ok yemekten vaz geçmez diye yüzde yüz doğru koşup yetişmesem diğerlerinide götürüyodu ama köpekte hayatında yemediği sopayı bi dakkada benden yedi az daha öldürüyodum zor aldılar elimden hiç bişeye bukadar üzülmemiştim çok güzel hayvanlar ördekler bendede seter av köpeyi var hiç bişey yapmıyor o ölen ördeğin yokluğunu ötekikeride fark ediyor öleni çağırıp duruyolar ölen erkekti lider diğerlerini korumak için bide köpeye kafa tutmuş köpekte param parça yapmış yapçak bişey yok kalan sağlara dikkat etçez artık cevaplarınız için tekrar teşekkürler

123olcan
29-11-2010, 15:48   |  #8  
123olcan avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
279 mesaj

Konu biraz uyumsuz köpek tabiki de ördeği yer

Banned
29-11-2010, 16:00   |  #9  
OP Banlandı
85 mesaj

uyumsuz değil bu sadec köpek ördek meselesi değil başkasının köpeyi benim ördeği yedi adam yemez dediği halde ben anketi adama ne yapmalı diye açtım ama kiltlediler olsun mesajlarda yeter

Son Düzenleme: okikurtt ~ 29 Kasım 2010 16:01