Bilgisayarda virüs var galiba bana bi virüs programı önerirmisiniz free olabiir ama güvenilir olcak lisansı sorun etmyin yanına zone alarm kullanıcam bide tam koruma olsun yani (firewall antispam vb.) bu nitelikte program önericekler yazsın lütfen
sızan virüsü silecek program önerileriniz ?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
913 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 30 Kasım 2008 19:03
OP Yıllanmış Üye
913 mesaj
kis kullandım ama bilgisayar temiz diyo kasmada yapmıyo ama içim rahat değil
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
Avira Premium Security Suite programını öneririm bende onu zone alarmla kullanıyorum iyi bir koruma sağlıyor.
OP Yıllanmış Üye
913 mesaj
çok saolun 1 tane büyük kis gibi prog olsun yanına böle küçük proglar olursa sevinirim kesin bişi var tam koruma olsun ama
Üye
88 mesaj
avast ve a-squared free ile hef tada bir derin tarama yap ad-aware de deneyebilirsin birde spy termi nator dene
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Kasperksy İnternet Security 2009
Pekala adi üstünde internet güvenligi Zone ne ise yariycak burda ?
Taten kasper güvenlik icinde Frewall Güvenlik duvari mevcut.
Üye
88 mesaj
zone dede anti virüs ve anti spy ve firewall var mancukya bimeden konu şma nis 2009 öneririm
borozanBilgisayarda virüs var galiba bana bi virüs programı önerirmisiniz free olabiir ama güvenilir olcak lisansı sorun etmyin yanına zone alarm kullanıcam bide tam koruma olsun yani (firewall antispam vb.) bu nitelikte program önericekler yazsın lüSızan Virüs'ün çaresi yoookkVirüsler silinse bile yeniden kendilerini yüklemeye programlı...