Özelliklerine göre fiyat karsilastirmasi yaptiginda diger anakartlardan ucuz olmasi ilk tercih edilebilecek urunlerden birisi yapiyor. Ben 2010 sistem toplarken MSI anakart almistim ve o zamanki Phenom II islemcilerin desteklenmesi icin bios guncellemesi yaparken dondu ve gidip garantiden hemen degistirip Gigabyte aldim. Bu tecrubeden sonra bir daha MSI alirmiyim ayri konu. Ayni sey OCZ Vertex SSD'ler icinde gecerli 6 ayi dolmadan ssd durduk yere acilmaz oldu ve butun verilerim gitti.Hocam sizinki sadece bi önyargı ama zaten bu anakart FX işlemcileri destekliyor o yüzden bios güncellemesi yapmaya gerek yok sorduğum 10 kişiden 10 tam puan almış bi kartAslında bi yandan haklısınız MSI eskiden klitesiz parçalar yapıyordu ama artık ASUS'a toz yuzzurur vaziyete geldi
Sizce Anakart İyimi
- 1
- 2
MSI anakartlar güzel benim kendileriyle bir OC konusunda maceram oldu beklemedğim kadar sağlam çıkmıştı :)
Ancak ne varki TÜRKİYE'deki servispointleri beş para etmez garanti sorunlarıyla dolu ne kadar iyi olursa olsun tavsiye etmem...
yok aga ben karışmam alırım diosam alcam ne olursa olsun bu 24 ay garantili deilmi yaw ben hiç pes etmem Valla bi sorun çıksın hele o zaman gösteririm ben o tamir etmeyen servispointlereMaalesef senin dediğin gibi yürümüyor garanti işleri ya garantiyi sonlandırırlar yada kullanıcı hatası deyip geri verirler. Bu konuda mahkemelik olanlar bile var mahkemesi sonuçlananlar ile hüsran oldu.
MSI distribütörü değiştirmedikçe ürün almanızı tavsiye etmem ki piyasada yerine alabileceğiniz daha iyi markalarda var.
özellikle ASUS'u tavsiye ederim garantisi bitse bile çizgi elektroniğe ürünü kargoladığınızda gerçekten çok güzel ilgileniyorlar ve tamir olayı mümkün oluyor. Fazladan 1 yıl ile 2 yıl arasındada garanti süren oluyor.
Olmaz olmaz deme vereceğin para az değil. Zaten insanların başına hep olmaz dedikleri gelir ;)
Garantiye giden 300 dolarlık anakartlarada kimse garantiye gider gözüyle bakmıyor yalnız gidince gidiyor.
arkadaşım pahalı diye neden kaliteden ve performans ve servis hizmetinden vazgeçiceksin ki? ucuz mal alacak kadar zengin mi oldun acaba ;)ayrıca neden pahalı diosunki? yerinde ve iyi bi araştırma ile diiğerlerinden bile çok daha ucuza alabilrsin yani çok gezen ucuza alışveriş yapar bunu bilmeni isterim saygılar...
arkadaşım pahalı diye neden kaliteden ve performans ve servis hizmetinden vazgeçiceksin ki? ucuz mal alacak kadar zengin mi oldun acaba ;)Kardeşim ASUS'un servis hizmetinden başka neyi var 24 ay sonra kazık gibi kalın ortada benim gösterdiğim anakart ASUS!a bin basar ve elimin altında 20 senelik PC var bunun ANAKRTIDA MSI inşallah yeterli olmuşturSon Düzenleme: ccc KINAŞLI ccc ~ 29 Nisan 2012 16:52
Zaten bir şey de servis hizmetinden daha başka ne beklersin ki sen?
Her yıl aldığın gün alıp hayırlı olsun falan mı desinler?
Asus da diğer markalara yakın bir fiyatı var genelde.
Asus da diğer markalar kadar F/P ürünü.
Asus da diğer markalar kadar kaliteli.
Bu özellikler MSI'de de var o zaman servisi kalır geriye. Ee hangisinin servisi iyi ise onu alırsın.
- 1
- 2