O elemanlar profesyonel olsaydı sen o sorunlarla karşılaşmazdın.Şeytan diyor ver kasayı al paranı,ama iş işten geçti artık.Bilseydim bu kadar rezil olacağımı hiç almazdım.
Yaşadığım sorunlar: 1.Ses odayı inletiyor. 2. Ekranda çarşaflar var.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 01 Eylül 2012 12:45
Sizce anakart nasıl ?
Teknobiyotik.com'dan al dedik bizi dinlemedin, adamlar bir sorun olsun kasayı geri alırlardı.
Bilgisayarcıların işi gücü kazık atmak, en iyi müşteri hizmeti teknobiyotikte :)
Tamam büyük ihtimalle psu gidici.
Tamam büyük ihtimalle psu gidici.Hepsinin garanti belgesi var,bi sorun olursa garantiye verilir,bence psu yüzünden ekranda dalgalanma oluyor.Zincirleme olay,zaten azcık elektrikte kaçırıyor psu.
DeathSpace'de vsync'yi deaktif edince oda öyle bir inliyorki.Mikrofon ile sesi çektim,isterseniz yükleyebilirim ?
http://www.dosya.tc/server20/FEG3la/Ads_z.wma.html
İşte ses.Kaydettim.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 01 Eylül 2012 13:37
Psu ile ekranın alakası yok. Monitör bozuk olabilir, eve gelen elektrik voltajı düşük olabilir v.s. v.s. sorunlar ...
Psu ile ekranın alakası yok. Monitör bozuk olabilir, eve gelen elektrik voltajı düşük olabilir v.s. v.s. sorunlar ...Psu sorunluysa,monitöre giden elektrik akımını etkileyemez mi ?
Ama birde şu yönden bakalım,Psu bozuksa oyunları nasıl oynatıyor ? Niyeyse bu dalgalanma sadece yeni kasada oluyor.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 01 Eylül 2012 13:44
Monitör elektiriğini fişten aldığı için sorun olmuyor, görüntü aktarımı yaparken elektirik ekımını etkilemez.
Monitör elektiriğini fişten aldığı için sorun olmuyor, görüntü aktarımı yaparken elektirik ekımını etkilemez.Ama kasaya bağlı ? Eski kasam hayla odamda duruyor,ama eski kasamda minecraft oynarken dalgalanma yoktu,bu kasamda vsync kapayında acayip dalgalanma oluyor.Eleman kasa monitöre güçlü geldiği için oluyor dedi.Tekrar gelecek,bakalım ne dicek.
Niye kapatıyorsun o yüzden dalgalanma da yapar.Ama kasaya bağlı ? Eski kasam hayla odamda duruyor,ama eski kasamda minecraft oynarken dalgalanma yoktu,bu kasamda vsync kapayında acayip dalgalanma oluyor.Eleman kasa monitöre güçlü geldiği için oluyor dedi.Tekrar gelecek,bakalım ne dicek.
Niye kapatıyorsun o yüzden dalgalanma da yapar.Eski kasamda vsync açmıyodumki.Vsync açınca fps otomatik 30 da sabitleniyor,eleman bi gelmedi gitti.Az sırt sırta verelimde şu sorunu çözelim arkadaşlar lütfen.Psu 700Watt,sistem teknobiyotik sihirbazına göre 430 watt civarı elektrik tüketiyor.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 01 Eylül 2012 13:54
Monitörün çözünürlük ayarlarıyla oyna.Mümkünse 75 hz yap.Bendede battlefield play 4 free de dalgalanma tam değilde ekran titriyordu hz yi 75 ayarladım düzeldi.
kasaya bağlı olması bilgisayar görüntü vermeye sağlayan bir kablodadandır.o kablo hdmi olması lazım dalgalanma olmaması için ve arkada hdmi çıkışı olması lazım.yoksa dalgalanma yapar.Ayrıca monitör gücünü priz den alır psudan değil.Ama kasaya bağlı ? Eski kasam hayla odamda duruyor,ama eski kasamda minecraft oynarken dalgalanma yoktu,bu kasamda vsync kapayında acayip dalgalanma oluyor.Eleman kasa monitöre güçlü geldiği için oluyor dedi.Tekrar gelecek,bakalım ne dicek.
Bu bilgisayar seni 2023 e kadar götürür kardeş batllefield 4,5,6,7,8,9 ne kadar çıksa açar dert etme senAslında o kadar oyun oynayan biri deyilim,sadece sistem uzun ömürlü olsun diye fazla önem verdim sisteme.Eleman çağırdım büyük ihtimal anakart veya psudan dedi götürdü,bende referans versiyon gtx670 var tek fanlı,özel soutmalı direcIICU modelle arasında 40 tl fiyat farkı var,ben bu ekran kartını versem,çif fanlısından taksalar ne kadar fiyat farkı alabilirler ?
Ama bu ekran kartını deişirsek 2. el fiyatına yani öldü fiyatına gider bence.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 01 Eylül 2012 14:32
50 tl felan verirsin çünkü fan gerçekten ekran kartı için çok önemlidir. Özellikle sesiz olması. :Benim ekran kartının fanı odayı inletiyor.Ama 2.EL fiyatına almazmı bilgisayarcı ? Babam örenirse yüzüme tükürür,bu ekran kartı neyine yetmiyo tekrar deişeceksin diye :D Bayram harçlıklarım sayesinde ekran kartını deişebilirim,ama babam izin verirse.İkna etmem lazım ama nasıl ?
Bu ekran kartı hiç içime sinmedi,tipine bakarmısın,kocaman ekran kartına minicik fan :D
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 01 Eylül 2012 14:35
Aman tanrım dostum... Babanı ikna edersin şu çigabaytın resmini babana gösterirsen hemen alırsınİnşallah,150TL fark dese bile yine veririm.Tabi babam beni dövmezse :D Ama ne hakla karışıyor babam.Para benim param deilmi ? :D Sanmıyorum,en fazla 70TL fark isterler.
Benim tek fanlı gtx670 1010TL,bu ekran kartı ise 958TL.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 01 Eylül 2012 14:45