Evet arkadaşlar son zamanlarda çıkan koxp, char çalınmaları vs. sürekli oyuna reset atılmaları oyunu sıkıcı hale getirdi. Yeniliği seven bu ülkede böyle iki üç senedir aynı yerleri görmekten sıkılanlar çoğaldı. En son K.O. ın çıkardığı MANES adındaki server işleri biraz toparlasada çok sürmeyeceği kesin. Çünkü artık herkes oyunu biliyor oyunun heyecanı kalmadı. K.O. efsane olmaya aday değil o zaten efsane oldu. Ama efsane oyunların yeri olan yani tozlu raflara kaldırılmaya hazırlanıyor. Yeni çıkan online oyunların verdiği mesaj artık K.O.'ı tahttan indirecek gibi; gibisi az olur . Her güzel başlayan şeyin birde bitişi vardır. SİZCE KNİGHT ONLİNE EFSANESİ BİTECEK Mİ?
SİZCE BU KİNİGT ONLİNE EFSANESİ BİTECEK Mİ?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
944 mesaj
Bitmez. Bir 65-70 lwl'lik char'a 600 YTL veripte alan salaklar olduğu sürece bitmez.
Counter-Strike'cılar KO'ya geçti bu doğru. Bunun sebebi Counter sıkıcı olmaya başlamıştı yenilik yoktu. Şimdi çıkan online oyunların görsel, işitsel ve oynanabilirlilik yönünden KO'yu Counter gibi tahttan alaşığı edebilir. Bana öyle geliyor ki bu çok yakında olacak :)
Taze Üye
2 mesaj
Bence kesinlikle bitecek vadi ve wildlove bırakabildiyse herkes bırakır
Yıllanmış Üye
116 mesaj
ben herzaman dedim çoğu online oyun takıntı ve bitmeye tükenmeye mahkum asla bir efsane olamaz (çok mu iddialı konuştum:))('')
Son Düzenleme: mazot ~ 01 Ağustos 2006 02:00
Yıllanmış Üye
944 mesaj
Recep BaltaşNiye bitmesin arkadaşlar.Ooo çok genel bir laf olmuş yav. Tabiki herşeyin bir sonu var. Tabiki knight'ta bitecek ama konuyu açan arkadaş "bitecekmi?" derken önümüzdeki 5-10 hadi bilemedin 15 yıl için söylemiştir. (efsane olma durumu). Zaten herşeyin bir sonu olmadığını düşünsene , yıl 2050 torun sahibiyiz ve biz hala knigt başındayız.Kahinden:
"Every thing that has a begining has an end."Bir başlangıcı olan her şeyin bir de sonu vardır.