Arkadaşlar 2 gün önce Vatandan sipariş verdiğim ürünü birde size danışmak istedim... Bir monitöre ihtiyacım vardı vatanın %25 indirim kampanyasını duyunca bu monitörü 200 TL'ye aldım... Bütçe ona yetiyordu ne yapalım... Sizce ben bu ürünü almakla doğrumu yaptım kontras oranı yüksek ve bana cazip geldi... Sadece tepki süresi biraz sıkıntılı 5 ms ama çokta kötü değil gibi geldi bana... Sizin görüşünüz benim içim önemli... Fikirlerinizi Lütfen Esirgemeyin... Herkese İyi Çalışmalar...
VATAN BİLGİSAYAR - PHILIPS 18.5" 192EL2SB GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
Sizce bu nasıl bir ürün...???
pek anlamam ama çok iyi gözüküyor kardeşim h.o :)
Eyw yine bir yorum gelmiş onada şükür... :)
Yok bekliyorum daha gelecekte görcez... Neden sordun...???
Tepki süresi konusunda görüşün nedir sence bana hızlı oyunlarda problem yaratırmı tepki süresi:5 ms beni biraz çekindiren yan bu... senin görüşün nedir...
Bilgiler için teşekkürler...
http://www.eksenbilgisayar.com/u ... ah-led-monitor.aspx önerim bu bende yeni aldım led tepki süresi aynı ama çözünürlük senin 19 inç benimki 21,5 arasında 10 tl gibi fark var eğer almadıysan bence bunu almak mantıklı aldıysan artık keyfine bak
Tepki süresi konusunda görüşün nedir sence bana hızlı oyunlarda problem yaratırmı tepki süresi:5 ms beni biraz çekindiren yan bu... senin görüşün nedir...Araba yarışında 350Km ve üstü NOS ile gitmezsen fark etmezsin Ghosting olayını ve Crysis 2 gibi oyunlarda nerdeyse hiç anlayamazsın,üzme kendini
berbat alma bile git işine hava atıyon
Dijital bağlantı olsaydı iyidi.
Haklısınız ama işte baba faktörü ve indirim işin içine girince bende bunu aldım yinede herkese yorumları için teşekkür ederim... :)