sizce bu sisteme hangi anakartı almalıyım?

elberp
09-06-2011, 22:36   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
57 mesaj

arkadaşlar benim seçtiğim anakart bu: https://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=38950  ama emin değilim bu sistem için uygun olup olmadığından.. sizin 330liraya kadar önerdiğiniz başka bi anakart var mı yoksa bu iyi mi? 

not: ekran kartında bi tercihim daha var: https://www.eksenbilgisayar.com/ ... 5__Ekran_Karti.html

Kapalı Hesap (203105)
09-06-2011, 23:54   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj

gerçektende sistem çok güzel toplanmış ekran kartı olarak da asus olanı tercih et gerek servisi gerek soğutucusu gerek 1 yıl daha fazla garanti süresi ile asus daha önde sistemde hiç bir değişiklik yapma bence direk al

elberp
10-06-2011, 00:22   |  #3  
OP Üye
57 mesaj

ayıptır söylemesi kendim topladım =).. 1haftadır araştırıyorum sonuç olarak bu sistemi çıkardım.. 2ay amerikadan getirticeğim laptopu araştırdığım için bu sistemi toplamak hızlı oldu benim için =).. tabi laptop işinden vazgeçtim, yanımda nadir olarak taşıycağım bi laptopun masaüstünün 3te 1i özelliklere sahip olmasını istemedim.. son olarak bi sorum anakart sence nasıl? bi değişiklik yapmam gerekir mi anakartta..?

Kapalı Hesap (203105)
10-06-2011, 00:33   |  #4  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj

zaten sen başka bir anakart yazsaydın bende onu tavsiye edecektim ben asus fanatiğiyim ve gerçekten çok kaliteli ancak 1155 soketlerde iş değişiyor  bu anakartların bıos menüleri çok gelişmiş hemde türkçe ve o.c için yapılmış bir anakart diyebiliriz üzerinde tuşa basıyorsun ve  eğer kullanıcı o.c yapmayı bilmiyorsa bu sayede makine otomatik kendiliğinden o.c olmuş oluyor bu arada parçaları nerede kullanacaksan oaradan al garantide sıkıntı olmasın yani amerikadan getiripde türkiyede kullanıcaksan ve herhangibir sorun olduğunda türkiyede garantide sorun yaşama

elberp
10-06-2011, 03:08   |  #5  
OP Üye
57 mesaj

parçaları ayrı ayrı yerlerden daha ucuza almak yerine eksen bilgisayardan hepsii bi arada almak istedim.. fiyatı da uygun diğer site-mağazalara göre.. kendileri toplayıp gönderiyolar ayrıca parçalardan birinde sorun olduğunda eksene veriyosun onlar ilgileniyo teknik servis işleriyle.. bazı ucuz internet sitelerinde böyle değil.. distribitörlerle uğraşmak zorunda kalıyosun kendi başına.. vatanda da arada indirim oluyo, acaba beklesem mi karar veremedim.. bimekste de 10-11-12 haziranda %20 indirim var ama bimekse pek güvenim yok, ayrıca çok sınırlı çeşitte donanım var.. sence vatanda indirim olabilir diye bekliyim mi, yoksa eksenden %10luk indirimle mi alıyım? eksen yeterince güvenilir mi toplama pc konusunda?

Kapalı Hesap (203105)
10-06-2011, 08:39   |  #6  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj

valla bilemiyorum ama iventus-nova- da var bunlara ek olarak acelen yoksa biraz daha bekle dolar düşüşe geçti ve vatanda da indirim olursa daha ucuza getirmiş olursun