Pek çok kişi dershaneye yazılacakken hangi dershanenin eğitimi iyidir, kaynakları kalitelidir diye internetten araştırma yapıyor, çevresine danışıyor. Dershanelerin her şubesinin aynı kalitede eğitim vermediğinin farkındayım ama ankete katılıp genel olarak eğitim, kaynak, sınav kalitelerini paylaşırsanız pek çok insan için yararlı olacaktır.
Sizce en iyi dershane hangisidir?
Aynen öyle her yerde aynı öğretmenler yok sonuçta Seri üretim mi bu
Ama mesela Gebze'de en iyi ilköğretim şubesi Merkez Anafen.
Lisede ise Fem, Final 2. planda da Çözüm.
Bence dershanelere kesinlikle mecbur değiliz. Ayrıca iyi bir dershane için de fazla miktarda bir parayı gözden çıkarmamız lazım. En iyi dershaneye gelince, en iyi dershane yoktur, en iyi şube vardır :)Aslında mecbur değiliz ama onun için insanın içinde aşırı bir çalışma azmi olması gerekir :) Dershaneye kaydolursanız mecburen gidersiniz, sınavlara girersiniz ama hafta sonları dershaneye gitmeden evde çalışma isteğinin olması da zor ama yapabilen var tabii :)
Dediğim gibi her şubesi aynı kalitede eğitim vermez tabii ama dershanelerde kaynak kalitesi de önemli olduğundan onunla ilgili yorum yapılabilir belki.
KARDEŞ PARANI ZENGİNLİKTEN GÖZÜ DOYMAYAN CEMAATE YEDİRMEK İSTEMİYOSAN FEM MALTFE VE BUNLARIN YAN KURULUŞU OLAN BİR DERSHANEYE GİTME
Sakarya'da en iyisi Birey Dershanesi
sonuçları göster diyorum çıkmıyo.Siteyle ilgili bir sorun. Şu konuda sorunu bildirmiştim ama düzeltilmedi.
bakırköy donanim egitim dershanesine gitmiştim gayet güzel ve memnun kalmıştım tavsiye ederim.
bahsetmiş olduğun bütün markalar burada da mevcut ama kendi şubeleri olmadığı için markaya değil eğitim kadrolarına bakmak lazım. Ben Çankayadaki dershaneler için tek tek gezdim araştırdım zamanında hepsi marka ama doğru düzgün hoca bulamadım çoğu zaman
Buradaki yorumları boşverin. Herkes gidip dersaneleri görsün, hocalarla görüşsün birebir. Ben de sizlere önerimi yapacağım ama gidip görüşecek olan sizsiniz. Kesinlikle Murat Eğitim Kurumları Kadıköy şubesini öneriyorum. Orada Matematik öğretmeni olan Deniz Taylan Akşimsek, hem benimle bir idareci olarak çok ilgilendi, hem de matematik netimi çok çok üste çıkartıp istediğim memuriyeti kazanmamı sağladı. Kendisine buradan çok selam söylüyorum. Giderseniz bir çayını için ve Turan'ın selamı var deyin.