Arkadaşlar sizce en iyi free antivirüs hangisi?
Avast
Avg
Antivir
ve sizin bildiğiniz diğerleri...
Bitdefenderın ücretsiz versiyonu anlık koruma yapmıyor.Yani virüs pc nize girer sonra siz tarama yaptığınızda bulur.Avast-AVG ve Antivirde ise anlık koruma özelliği vardır.
https://www.chip.com.tr/konu/Test ... ogramlari_4165.html
Biraz araştırsanız olmaz mı iyice çığırından çıktı bu konu...
genel olarak avira antivir biliyor ama son testlerde kaspersky 2009 önde gibi.
Ancak Antivir'in her 30 günde bir sitesinden key çekmeniz gerekiyor. Yoksa kendiliğinden bedava kullanımı da var mı?
Avira AntiVir Preminium 9.0.1 - Türkçe - Mükemmel Bir Antivirüs Programı ve Önüne Gelen tüm virüsleri siliyor ....
Avast home 5 yıldır bedava sürümünü kullanıyorum hiç sorun çıkmadı ne format attım ne bir virüs sorunu yaşadım.
Avg Antivirüs tavsiye ederim
ben bu zamana kadar piyasadaki nerdeyse çoğu antivirüs programını kullanmışımdır,ama free diyorsanız AVİRA öneririm.<
Ya arkadaş demişki 'en iyi Free Antivirüs hangisi?', bazı arkadaşlar kendi kullandıkları ücretli antivirüsleri yaazmış, konuyu saptırmalım lütfen, google dan arama yapıp bilgi edinmek isteyen arkadaşların aklı karışmasın, arkadaşa yardımcı olalım... Bence ücretsiz ve aktif koruma sağlayan antivirüslerden en iyisi Avira... (Avastın son çıkan free sürümünü denemedim)...
avira antivir ve gdata yı öneririm ayrıca
Microsoft Security Essentials ı öneririm
Bence en iyi free antivirüs Pc-Tools. Son testlerde Avira nde ama Pc-Tools unda belirgin bir yükselişi vardır.
Bence Avira Antivir ve Eset Nod32 iyiler.