Nfs de bi tek most wanted oynadım yarıs oyunları ile alakam yok Canım çekti bu aralar Sağlam grafikleri olan hikayesi olan bi nfs serisi tavsiye edermisiniz ?? 1440*900 x4 hight ayarlarda oynıcam
Sizce En İyi Nfs Serisi Hangisi ?
- 1
- 2
NFS PORSCHE2000 i tavsiye ederim
11000 doların var. tek bir araba alabiliyorsun. Sene 1949. Yarışarak 2000 yılına kadar geliyorsun. Kazandığın her yarıştan para kazandığın gibi kullanılmış kırık dökük arabaları da alıp yaptırıp değeri artınca kat kat fazla paraya satabiliyorsun.
Her dönem sonunda altın araba yarışları var bir kez yarışabiliyorsun. Birinci gelirsen altın arabayı bedava alıyorsun. Benim en son yarışımda 2. seviye 1978 yılı yapımı MOBIDICK arabayı 2 milyon dolara satmıştım.
Parası hala duruyor ::D
Most Wanted en iyisi. ProStreet en kötüsü.
NFS PORSCHE2000 i tavsiye ederimİşte gerçek oyunlardan anlayan arkadaş, bende NFS porsche diyecektim, NFS Porsche ve NFS 2-3 + hot pursuit. orada bir araba var şimdiye kadar hatırlarım çok hızlı. gerçekte var olan bir araba değil bonus gibi, adı El nino :D
11000 doların var. tek bir araba alabiliyorsun. Sene 1949. Yarışarak 2000 yılına kadar geliyorsun. Kazandığın her yarıştan para kazandığın gibi kullanılmış kırık dökük arabaları da alıp yaptırıp değeri artınca kat kat fazla paraya satabiliyorsun.
Her dönem sonunda altın araba yarışları var bir kez yarışabiliyorsun. Birinci gelirsen altın arabayı bedava alıyorsun. Benim en son yarışımda 2. seviye 1978 yılı yapımı MOBIDICK arabayı 2 milyon dolara satmıştım.
NFS PORSCHE2000 i tavsiye ederimHikayesi güzelmişte grafikleri çok kötü :(
Hikayesi güzelmişte grafikleri çok kötü :(Ben GT 9800 ekran kartı ile oynuyorum. Grafikler oldukça iyi. Hatta guduruk Naciyenin evinde bulunan tavukları ve keçileri bile görüyorum.
Bu oyunun en kaliteli tarafı direksiyon seti ile çok uyumlu çalışması ve gerçek araba kullanıyor hissi vermesidir.
Hatta oyunun ileri safhalarında saatte 300 km hızla giderken aniden önümüze duvar çıkarsa şöyle diyoruz.
EŞHEDÜ ENLAA İLLAHLAAHH
Yapacak bişii yok çünki
:D
Beni en fazla bağlayan : Most Wanted
Ama porsche2000 de 3D ses olayı da var.
Uygun bir prologic kod çözücü ve 5.1 ses sistemi ile oynandığında sağdan soldan arkadan gelen börtü böcük sesleri, çarpışan arabaların gümbürtüleri oyuna ayrı bir zevk katıyor.
Banada En Güzel Carbon Gibi Geldi Hikaye Bakımından
Bence bugüne kadar en az gelişme gösteren iki oyun türüden biri. (diğeri futbol; FIFA,PES) 4-5 sene önceki NFS oyunu hala severek oynanabilir.En son Hot Pursiut'u bir saat civarı oynamıştım sonra da sildim zaten.
En çok oynadığım Most Wanted'dı.Zaten MostWanted'ın 2005'te piyasaya çıktığını ve hala en çok sevilen Nfs oyunlarından biri olduğunu düşünürsek ne kadar az gelişme gösterdiği görülebiliyor.
Ama porsche2000 de 3D ses olayı da var.porsche2000 dediğiniz oyun porsche unleashed(2000) olarak da geçiyor mu ? Bir de bu oyunu inceleyen bildiğiniz bir site varsa linkini verirseniz sevinirim
Uygun bir prologic kod çözücü ve 5.1 ses sistemi ile oynandığında sağdan soldan arkadan gelen börtü böcük sesleri, çarpışan arabaların gümbürtüleri oyuna ayrı bir zevk katıyor.
En iyisi most wanted hikayesi falan çok fazla sürüklüyo yani bilmiyorum belkide ben fazla kaptırmısımdır ama FM yi kapattıktan sonra nasıl " yarın su adama teklif yaparım , ins bursa maçını kazanırım " falan diyosam most wanted da " yarın şu adamı yenerim , inş arabası gelir " falan diyordum :)
porsche2000 dediğiniz oyun porsche unleashed(2000) olarak da geçiyor mu ? Bir de bu oyunu inceleyen bildiğiniz bir site varsa linkini verirsenizBaşka bir ad ile duymadım
Üretici firma EA (Electronic arts)
Türkiye distiribitörü ARAL (edit)
Ben orijinal alırım. Takar oynarım. Açıkçası ilk aldığımda 40 TL ödemiştim. Sonraları 10 TL ye düşünce 2 tane daha aldım ama arkadaşlar hepsini kapıp götürdüler.
Alın size iki ekran görüntüsü
[/url]
[url=http://img703.imageshack.us/i/por2.jpg/]Son Düzenleme: Kapalı Hesap (213757) ~ 29 Haziran 2011 14:04