Bence Electronik Arts hepsinin abisi.Tamam bi çok firmanın güzel oyunları var ama birden çok dalda en fazla başarılı oyunun altında EA imzası var.Ben 15 yıldır hem konsol hem pc de oyun oynuyorum.15 sene evvel sorsanız atari,10 sene evvel sorsanız konami derdim belki.ama tüm zamanlar da bütün dallarda en başarılı firma derseniz EA demezsem kendimi kandırmış olurum.evet fifa .oktan pes harika.ama nhl yada nba gibi oyunlar?10 yıl önce nfs serisi ile ilk tanışmamda (nfs 1 kısmet olmadı 2 se ile başladım) hiç uyku uyumadan yaşamaya razıydım.Tamam sonrasında GTA (1) ile tanıştım dünyam oldu o geçti hl (1) geldi ogeçti cs geldi faln filn herkezin gönlünde en baba oyunları yatar.ancak hepsinin abisi EA :)
Sizce en iyi oyun şirketi hangisi? Anket
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ubisoft belkıde prince of persia cok sevdıgmn ıcındır :/
Tek kelimeyl Ubisoft
lionhead fable fable2 black white en yaratıcı oyun firması Peter Molyneux adam oyun yapmayı biliyo
Activision,EA Games& EA Sports Ubisoft
hele ubisoftun assassin's creed 2 sini heyecanla bekliyorum.
beni genel anlamda en çok memnun eden 2 yapımcı var bunlar :UBISOFT VE EA.koleksiyonuma bu yapımcıların oyunlarını katmaktan zevk alıyorum
a- EA Games& EA Sports
b- Rockstar Games
c- Activision
d- Microsoft Games Studio
f- Sierra
g- Valve
ı- Ubisoft
j- Konami bunlar en iyileri bence
Activision,Ubisoft, Rockstar Games ve Eidos yaptıkları oyunlarla "gerçekten iyi" birer firma olduklarını kanıtlamışlardır
Siearra-EA Games& EA Sports-Rockstar Games bu üçü her zaman önde götürür bu işi...
1.rockstar games 2. EA games ea sports 3. valve
1.Capcom 2.Ubisoft 3.EA games