al birini vur ötekine hepside birbirinden kötü
Sizce en iyi tv kanalı hangisi?
- 1
- 2
pek tv seyredemiyorum ama açık olduğu zamanda yerli kanallardan cnbc-e ve ntv dışında hiçbir kanalı seyretmiyorum bazen de cnntürk
kimsenin oy vermemiş olması ilginç ben yorumları okumadan önce kesin cnbc-e demiştir herkes diyodum
ATV'nin neresi seviliyor anlamadım doğrusu. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.
Tüm maçlarda 55 Ekran bi ekranın yarısını kaplıyacak kadar reklam veren maçı izlenmez hala getiren : ATV
Hava Bozukluklarında ilk görüntüsü gidenlerin başında : ATV (En azından hep bana öyle denk geldi)
Nerdeyse diğer kanallara göre en az ve en kalitesiz dizileri ve programları gösteren kanal: ATV (İstisnalar hariç)
Ve daha niceleri illaki diğer kanallarında böyle kötü tarafları vardır ama anket yoğunluğuna göre konuştum.
-----------------------------
pek tarafsız ve sadece yayın kalitesine göre yapılan bir yoruma benzemiyor.
Atv son 10 yılın en büyük dizi kanalı bence ve en kaliteli dizilerin sahibi.
sen reklam görmemişsin kanal d Türkiye de en çok reklama sahip kanal programdan çok reklam izletiyor insana.
ayrıca şimdiye kadar hiç yayın kesilmesine şahit olmadım. 5 senedir dijital uydu kullanıyorum ve sadece bir kaç yerel kanal dışında fırtınalı havada dahil yayın kesintisine şahit olmadım.
haber kanalları içinde ntv en tarafsız olarak gözüküyor ve dizi için atv favorimdir. dini programlar için samanyolu spor kanalları içinde ntv spor tekel olduğu için en iyisidir. tabi bunlar benim keyfime ve görüşüme göre.
bırakın bu ayakları. lig tv reklamdan maçı seyrettirmiyor be. beşiktaş iddasını kaybedene kadar bütün maçları izledim ama öyle düzenli ve az reklam veren bir kanal olduğu kanaatinde değilim. her yer reklam sanal reklamda bi yere kadar. yine de mecburen izliyoruz elimiz mahkum..
TNT. Sadece Monk'u izliyorum. Bir de Cartoon Network. RTÜK, sansür, reklam Şeytan üçgeni yüzünden TV izlemiyorum.
Yaşasın Torrent.
evet cnbc-e de ve e2 de çok iyi diziler var bir ara MTV türkyedede ANİME gecesi olurdu yazın harika olurdu
anime leri sevdiğim için bakardım MTV ye
pek tarafsız ve sadece yayın kalitesine göre yapılan bir yoruma benzemiyor.O yorum tarafsız değil taraflı da değil şahsi görüş gözlemlediklerim böyle. Kanal D de maç izlemediğim için bişey demedim farkındaysan dizi veya program sırasında değil maç sırasında çıkan reklamlara sözüm aksini iddia eden varsa buyursun.
Atv son 10 yılın en büyük dizi kanalı bence ve en kaliteli dizilerin sahibi.
sen reklam görmemişsin kanal d Türkiye de en çok reklama sahip kanal programdan çok reklam izletiyor insana.
ayrıca şimdiye kadar hiç yayın kesilmesine şahit olmadım. 5 senedir dijital uydu kullanıyorum ve sadece bir kaç yerel kanal dışında fırtınalı havada dahil yayın kesintisine şahit olmadım.
haber kanalları içinde ntv en tarafsız olarak gözüküyor ve dizi için atv favorimdir. dini programlar için samanyolu spor kanalları içinde ntv spor tekel olduğu için en iyisidir. tabi bunlar benim keyfime ve görüşüme göre.
NTV dir benim kanalım.Ntv Sporda bonusudur.
Kanaltürk'ü satılmadan önce izlerdim ama şimdi atv ile birlikte ikisinden de nefret ediyorum.
Kanal D zaten belli, saçma sapan nerde reytin alan yayın var hepsi orada.
Show desen dizi kanalı.
Trt'nin ne olduğu ortada.
Cnn fena değildir, hatta aralarında çok iyidir.
Ama en iyisi dediğim gibi NTV dir.
NTV dir benim kanalım.Ntv Sporda bonusudur.
Kanaltürk'ü satılmadan önce izlerdim ama şimdi atv ile birlikte ikisinden de nefret ediyorum.
Kanal D zaten belli, saçma sapan nerde reytin alan yayın var hepsi orada.
Show desen dizi kanalı.
Trt'nin ne olduğu ortada.
Cnn fena değildir, hatta aralarında çok iyidir.
Ama en iyisi dediğim gibi NTV dir.