merhaba arkadaşlar size göre en iyi ekran kartı NVIDIA mi yoksa ATI mi ? neden?
sizce en iyisi
Bence en iyisi hiçbiri Enivida al rahat et bee
arkadaşım ati ekran kartlarının gpusunu üretir yani sapphite asus galaxy zotac msi gibi birsürü marka var ama gpu olarak ati ve nvidia var bunlar o kartların gpusunu üretir.sana oyun içi ati öneririm ama nvidiada birçok konuda atiden önde.
iyide bunun ikiside aynı şey:)
ati gpu'yu üretiyor sapphire'da bunun fanını soğutucusunu vs tasarlayıp bizim pc'ye takabileceğimiz hale getirip bize sunuyor,
bunun yerine ati mi nvıdıa mı yada sapphire mi hıs mi diye sorman gerekirdi.
neyse .. ben ati'yi önericem sana..marka olarakta sapphire ...
teşekkürler arkadaşlarda herkesin dediği gibi bence de soru yanlış olmuş bi arkadaş sormuştuda bende yazı verdim görüşleriniz için teşekkürler
_bilişim_merhaba arkadaşlar size göre en iyi ekran kartı NVIDIA mi yoksa ATI mi ? neden?Bu sorunun neresi yanlış merak ettim doğrusu.
Sorudaki amaç chipset olduğuna göre, ya ati yada nvidia gpu'lu bir kart seçecek. Ati ve nVidia dan başka gpu üreticisi varda benmi bilmiyorum?Sorunun cevabına gelince arkadaşım;
Tercihini nVidia dan yana yaparsan sorun yaşamazsın. İster inan ister inanma nVidia her donanımla uyumlu çalışır ama Ati sıkıntıya gelmez seçer.Son Düzenleme: piRe_ ~ 03 Kasım 2008 01:34
arkadaş mesajını değiştirmiş, soru:"merhaba arkadaşlar size göre en iyi ekran kartı sapphire'mi yoksa ATI'mi ? neden?" şeklindeydi.arkadaşlarda bunu düzeltti.
OK. ozaman. sorun yok.
Teşekkürler @kylie.
piRe_OK. ozaman. sorun yok.sorunun ilk hali ati mi sapphire mi idi, sonradan biz uyarınca ati mi nvıdıa mı oldu:)
Teşekkürler @kylie.
bu sıralar ati 4 serisiyle piyasada gerçekten şanını yükseltti..şu sıralar alınacak kart bence tabiki ati