SİZCE NE?
SİZCE EN KÖTÜ VİRÜS TİPİNİN ADI NE?
Bunun uygulamada pek bir önemi yok düşüncesindeyim.. önemli olan ...Bu virüsü etkin olarak durduracak..yok edecek güvenlik yazılımına sahip olmak. Ama istersen internet de 100 ler ce kaynak var virüs tanımları konusunda..
Saygılar,
çernobil derim mahvetti beni
KASPERSKY ama en önce tanıdı onu.
o zaman nasıl mahvoldun. en önce tanıdıysa
funlove ı diyorsun o mp3lere bile giriyor. bide parit var o da pcdeki bütün exelere bulaşıyor d deki program arşivinizdeki setuplara bile giriyor. bu ikisi norton 2003 kullandığım yıllarda beni baya uğraştırmıştı.. kasperskyla çözmüştüm heralde çünkü kasperskyn sesli uyarı ile virusu bulunca höynkürüşü hala kulaklarımda:)
benim bildiğim en tehlikeli virus CHERNOBYL / WINCIH biosa giriyor önce harddiskteki herşeyin üzerine yazıyor sonra biosu öldürüyor diye duymuştum
şimdi ise nod32 kullanıyorm yaklaşık 3 senedir virus neymiş hiç bilmem
chernobil virüsü yani aldığım makinayı iki günlükken 21 nisan 2000 yılında çökertti.Allahtan bios uçmadı
paritede fena değil yani neredeyse piyasadaki yazılımların %70'ini hiç zorlanmadan güncel olmasına rağmen devredışı bırakıp sistemde ne bulursa dosya bozuyor.norton serisi hiçbir yazılımda buna karşı koyamıyor buda en gıcık kaptığım kısmı.