Arkadaşlar merhaba,bu başlığı bir arkadaşım için açtım. Ben gm9pro kullanıcısıyım ve ona da almasını öneriyorum bu fiyatı vermem diyor. Sizce gm9pro bu fiyatı hakediyor mu haketmiyor mu Allah aşkına bi aydınlatın şu kızı
Sizce gm9pro 1700'e alınır mı?
Marka takıntısı yok, sadece Gm'ye olan algıdan kaynaklı böyle konuşuyor ama farkında değil ki artık GM kullanan çoğu insan çok çok memnun.
konusma yaparken ses karsiya gitmiyor bir arkadasim aldi 4. ye servise yolladi ben redmi note 7 aldim sorunsuz bicimde kullaniyorum uzerine bir kere cay doktum
Redmi Note 7 tavsiye ederim
bataryası ve ram bellek bu kadar iyi olmasa hakediyo demezdim ama 3800mah ve 64-4GBRamBellekle bence hakediyo
editleyelim: Fiyatı şimdilerde 1500ün altına kadar düştü. kaçırmayın bence
yeni yıl kampanyası yapmışlar 1500e kadar düşmüş fiyatı hala almadıysan bence almanın tam zamanı
şu sıralarda yeni yıl kampanyasıyla fiyatı 1400lere kadar indi almak için en uygun zaman bence
teşekkürler bilgilendirme için bu konuyu açtığım zaman 2bine yakındı fiyatı şu an gerçekten de çok güzel düşmüş aldım umarım memnun kalırım deneyimlerimi burdan sizinle paylaşmaya devam edicem
güzel indirim yapmışlar gerçekten de değerlendirmek lazım teşekkürler bilgilendirme için
GM bulunduğu segmentin en iyi telefonu bence yani ben çok memnunum şu sıra da indirimde diye biliyorum kaçırma bence.
Tavsiye ederim ben kullanıyorum aylardır güzel cihaz güncellemesini bekliyoruz işte bi o gelecek inaşllah yakında
Alınır kardeşim yakında android 10 güncellemesi de alacak bu fiyata mis gibi telefon taksitle al gitsin