Başlıktaki Gibi GTX 560 Mı HD 7850 Mi
lütfen giren herkez ankete cvp + yorum atsın
neden seçtiğinizide açıklayınız
AMD HD 7850 daha yeni ve daha hızlı bir karttır.
dostum ne içtiniz siz bizede verin iftardan sonra atalım. 7850 nere 560 nere. 500 serisi beş para etmez bir seri. 600 serisinden denk bir kart desen kabul ama hem eski hem daha çok ısınan bir teknoloji ile en son teknoloji kartı bir tutmayın. 7850 akar. bırakın bu fanboyluğu. bakın tekir arkadaş şak diye yapıştırmış oyun performanslarını
dostum ne içtiniz siz bizede verin iftardan sonra atalım. 7850 nere 560 nere. 500 serisi beş para etmez bir seri. 600 serisinden denk bir kart desen kabul ama hem eski hem daha çok ısınan bir teknoloji ile en son teknoloji kartı bir tutmayın. 7850 akar. bırakın bu fanboyluğu. bakın tekir arkadaş şak diye yapıştırmış oyun performanslarını500 serisi beş para etmez bi seriyse sen heralde ileri teknoloji bişey kullanıyosun buna o kadar kötü diyosan.Oyun performansları 1 gb vs 2 gb okey?
Ayrıca yazdığın mesajdan yola çıkarsak fanboy olan sensin
ben uğraşmıyorumda tekir benim yerime kapak resimleri koyuyor. la donanımhaberde 670 in ne kadar iyi bir kart olduğunu 600 serisiyle nvidia nın amd yi geçtiğini bu rekabetin beni ne kadar mutlu ettiğini savunuyorum. ben hayatta markaya bakmam. bunlar birbirini yesin ki bana yarasın. ayrıca 560 hd 2400 pro ile kıyaslıyalım sen dersen 560 iyi o zaman sen fanboy olursun herhalde. 560 rakibi değil 7850 nin. lütfen biraz adaletli ol. nereden geliyor bu fanatizm bilmiyorum. sanki nvidia her sattığından sana pay veriyor.
Bak kardeş ben bir nvidia fanı değilim hatta amd yi daha iyi bulurum hepAma ekran kartında iki markayıda kullanan biri olarak söylüyorum bu bir mercedesle bir toyotanın kıyaslanması gibi.Toyota daha yeni kasadır.Dha güçlü bir motoru vardır.Ama diğeri mercedestir.Ona güvenirsin seni yarı yolda bırakmayacağını bilirsin.En iyisinin o olduğunu hissettirir sana hep.Çokmu felsefik oldu ne ??
Bak kardeş ben bir nvidia fanı değilim hatta amd yi daha iyi bulurum hepAma ekran kartında iki markayıda kullanan biri olarak söylüyorum bu bir mercedesle bir toyotanın kıyaslanması gibi.Toyota daha yeni kasadır.Dha güçlü bir motoru vardır.Ama diğeri mercedestir.Ona güvenirsin seni yarı yolda bırakmayacağını bilirsin.En iyisinin o olduğunu hissettirir sana hep.Çokmu felsefik oldu ne ??Hayır hiçte öyle değil daha nvidia nın 660 modeli çıkmadı anca 7850 nin rakibi olur.
Nvidia da Amd de güzel ikisininde güzel kartları var.Ama testlerdede gördüğümüz gibi gtx 560 ı Hd 7850 her koşulda geçiyor rakibi ise daha piyasada olmayan gtx 660 tır.
7850 den gtx 670 daha iyi
Gtx 5xx serisi kesinlikle dandik değildir gtx N560 ti hawk piyasadaki bütün oyunları ultra high da acabilecek bi karttır kötü denemez denirsede tartısma kacınılmaz :D ben olsam 730 tl em olsa Msi gtx N560 hawk alırım şahsen 1 gb ama hızlı kart daha üst bir bütce varsa 6xx serisi alınmalı nvidia suan için amd den daha iyi bence physx olsun oyun desteği olsun tabi zevkler renkler tartısılmaz......
Param olsun direk 690 alıcamda 2500 tl yok
not= Bana gtx 690 alın.
:D Beleş gtx 680 x2 mars felan bulursan banada haber ver :D bu arada sölemeyi unuttum gtx 560 1.5 ghz ile benchmark dünya rekorunu kırmıs bi karttır cok rahat hız aşırtılabilir 1ghz daha üzeri en son rekor ondaydı muhtemelen kırılmıstır :D