arkadaslar anadolu teknık lısesınde okuyorum 10.sınıf ogrencısıyım seneye dal secımı yapılacak sızce web tasarım mmı yoksa ag ısletmnlıgımı secsem tesekkurler
Sızce hangı dalı secıgım?
Ağ işletmenliği derim her zaman…!!! Bu dersi gösteren okul sayısı çok az ve bende suan ağ işletmenliği okuyorum ve birazda hevesin varsa çok çok zevk alacağın bi konu router programlama server işleri vs. vs. ilk konular 10.da biraz sıkıcı ve tanıma dayalı oluyor. Ama 11 de 12 de paket tracer gibi programlar ile , router-swich programlarak ağ işine girip baya bişiler öğrenebilirsin ;)
Web tasarlamada istiyorsan bunu sağlayan bir çok ve güzel forumlar var bunları takip ederekde bu işi az buz kapabilirsin…
edit
ayrıca bunu dersi veren okul sayısı çok az ve ağ işlemine çok fazla raabet var işinizi iyi ögrenirseniz çok iyi yerlere gelebilirsiniz ;)
Hangisine yatkınsanız onu seçin.
pcwordHangisine yatkınsanız onu seçin.
en son kararı siz vereceksinz nihayetinde siz herkesten daha iyisini bilirsiniz aslında dikkatli dşünün karar verin kararınız yanlış dahi olsa sizin kararınız olacak nihayetinde sonradan pişman olmazsınız
bılmıyorum yha cok kafam karısık yanlıs bır secımde yapmak ıstemıyorum meslegımı belırlıyıcem sonucta nese arkadaslar sagolun ben bıras daha arastırım ama benımde secımım ag ısletmenlıgı
son olarak şunu yazayım yanlış anlama ama hayatında şunu kural edin kendine: başkasının aklı ile kar edeceğine kendin aklınla zarar etmen daha karlıdır senin için çünkü maddi yönden zarar ettiğini düşünebilirisn ama manen ve kişilik olarak bence çok kar edersin herşey gönlünce olsun
eywallah kardesım sagol ılgılendıgınz ıcın
hocam düşünceleren saygım sonsuz ama bugun iyi bi kaç site tabiki ile orta düzey bi webmaster olabilirsin ama bi forumla bi siteyle vs. vs. ile bi router programlayamazsın server tasarlayamassın bi binaya ağ çekemezsin. o yönden bakmak lazım ilerde iş imkanına bakmak lazım...
yinede arkadaşımızın kararı...
ulen keske teknık servıs olsaydı hıc dusunmeden ona gırerdım valla :))
opdeulen keske teknık servıs olsaydı hıc dusunmeden ona gırerdım valla :)):))
benim 4 seçeneğim vardı
1.Veri Programlama
2.Ağ işletmenliği
3.Web-Tasarım
4.Teknik Servis:)
ağ işletmenliğini seçtim
pekı sımdı sen memnunmusun arkadasım bolumunden ?:)
opdepekı sımdı sen memnunmusun arkadasım bolumunden ?:)evet hemde fazlası ile Cisco'nun sınavlarınada giriyorum bi yandan ITE belgemide aldım devamda ediyorum hem eğlenceli hem zevkli yani güzeL ya bitirincede inş. iyi bi yerde işimi bulur çalışırım
hımm bu cısco sınavlarına nasıl gırıosun yanı yas falan ıste bılgılendırsen sevınrm bızım hoca dıo bu cısco sertıfıkası olanlar hemen ıse alınıo falan dıo :)
opdehımm bu cısco sınavlarına nasıl gırıosun yanı yas falan ıste bılgılendırsen sevınrm bızım hoca dıo bu cısco sertıfıkası olanlar hemen ıse alınıo falan dıo :)normalde suan yasal olarak girmiyorum hocamızın bi arkadaşı sayesinde yani biraz torpil kokan işler :)
evet cisco bu konuda önemli zaten bütün belgeler 8sene gibi uzun bi zamanda alınıyo ve ücretleride biraz pahalı ama çokda işe yarıyor
tamam kardesım eyw. bılgılendırdıın ıcın sagol hadı ıyı aksamlar
opdetamam kardesım eyw. bılgılendırdıın ıcın sagol hadı ıyısanada iyi akşamlar..yinede düşün taşın öyle karar ver ama ağ seçersen pişman olmassın emin oL :)
es-low:))bizde fasla seçenek yoktu ..
benim 4 seçeneğim vardı
1.Veri Programlama
2.Ağ işletmenliği
3.Web-Tasarım
4.Teknik Servis:)
ağ işletmenliğini seç
1.wep tasarım
2.veri programlamasınıfın geneli wep seçince direk oraya gittik. hangisini daha iyi yapabileceksen o bölüme geç..eğer her türlüsünü diyorsan ilerde para edecek mesleği seçmeni tavsiye ederim
ag ısletmnlıgını sec bence ...
bana kalırsa web tyasarımı secmeni söylermmmm
snn okuyacağın okulu sen seçmelisin hangisinde daha iyiysen hangisini yapmak istiyosan o dalı seç ;)