Gayet açık
XP mi
Vista mı
7 mi
açıklamasınıda yapın
birde 7 xpye göre program desteğiş nasıl pro ve oyunları destekliyormu
{düzelttim}
Gayet açık
XP mi
Vista mı
7 mi
açıklamasınıda yapın
{düzelttim}
bencede seven 7 derken neyi kast ettin=-)
pc yi aldım alalı vista kullanıyorum eğer işletim sistemini değiştirirsem sadece windows 7 ye geçerim
microsoft vista yı kakaladığı tüm müşterilerine windows 7 yi ücretsiz dağıtmalı bence. çünki vista beş para etmez.
hozdemirmicrosoft vista yı kakaladığı tüm müşterilerine windows 7 yi ücretsiz dağıtmalı bence. çünki vista beş para etmez.İŞTE BU!!! DUY BİZİ MİCROSOFT!!!
Siz Murat 124'e Mercedes motoru takmaya çalışmışsınız. Sonra neden sığmıyor bu motor kaputa diye Mercedes'i suçluyorsunuz. Çok konuşulmuş bir konu bu.
Barışsistemi bilmeden nasıl bu kadar yorum yaptınız ki acaba ?Vista'da sorun yaşayanların çoğu sistemleri yetersiz olanlar da o yüzden yazdım onu. Vista ile sorun yaşayanlar, ne yazık ki Windows 7 ile de sorun yaşayacaklar. Dereyi görmeden paça sıvamak değil ki bu.xp yi bi p3 pc'dede kullanabilirmisinz ama win7 yi veya vista yı kullanamazsınız :S
dereyi görmeden AKUT çagırmak gibi biş
eltahirVista'da sorun yaşayanların çoğu sistemleri yetersiz olanlar da o yüzden yazdım onu. Vista ile sorun yaşayanlar, ne yazık ki Windows 7 ile de sorun yaşayacaklar. Dereyi görmeden paça sıvamak değil ki bu.sizin için söylemedim yanlıs anlaşılmasın...ben sistem özellikleri olmadan herhangi bi işletim sistemi tavsiyesinin nasıl oldugnu sordum.
o kadar yani
Trancepro gamer için XPyanlış.
diğer tüm olaylar için win
Eğer tam sürüm diyorsanız
herşeyinize vista yeter de artar bile.Eğer rc olsun benim olsun diyorsanız win7 :)
akicomGayet açıkvalla hepsini kullandım ilk önce 98 milenyum vardı xp çıktı dedimki tek geçerim bu sistemi nitekim birçok insan tek geçti vista çıktı kullandım sorunları vardı halen var birdaha yüklemedim çünkü çok soru soruyordu kız arkadasım gibi bende vistayı terkettim.windows 7 gerçekten bende hayranlık uyandıran özellikler barındırıyor microsofta yazdığım birçok mailde sanırım windows 7 beta rc den önceki sürümlerinde dollby yoktu ama rc sürümünde dollby ses düzeni yer almış.Ayrıca çok seri bir sisteme sahip 300mb gibi bir ram kullanıyor ekran kartını hiç görmedigim bir şekilde görüntüsünü arttırıyor ayrıca işlemciyi bukadar güzel kullanan sistem daha önce hiç görmedim kendi fikrim katılmayan varsa lütfen hatalarımı bulup cevap yazmasın bunu özellikle rica ediyorum.
XP mi
Vista mı
7 miaçıklamasınıda yapın
{düzelttim}
DETROIDvalla hepsini kullandım ilk önce 98 milenyum vardı xp çıktı dedimki tek geçerim bu sistemi nitekim birçok insan tek geçti vista çıktı kullandım sorunları vardı halen var birdaha yüklemedim çünkü çok soru soruyordu kız arkadasım gibi bende vistayı terkettim.windows 7 gerçekten bende hayranlık uyandıran özellikler barındırıyor microsofta yazdığım birçok mailde sanırım windows 7 beta rc den önceki sürümlerinde dollby yoktu ama rc sürümünde dollby ses düzeni yer almış.Ayrıca çok seri bir sisteme sahip 300mb gibi bir ram kullanıyor ekran kartını hiç görmedigim bir şekilde görüntüsünü arttırıyor ayrıca işlemciyi bukadar güzel kullanan sistem daha önce hiç görmedim kendi fikrim katılmayan varsa lütfen hatalarımı bulup cevap yazmasın bunu özellikle rica ediyorum.2 gb ramim var.Ve şu anda oyun falan açık olmamasına rağmen 900 mb ı kullanılıyor.Superfetch win 7 de de var.Tabii ki de anlayana...